// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Vernieuwen

Van idee tot wervende SEO-teksten

Goede SEO-teksten bepalen in belangrijke mate het succes van jouw website. Maar zelf krijg jij moeilijk iets op papier. Of de tijd ontbreekt simpelweg. Door Lotje Getikt geeft jouw webteksten een vlammende start. We denken mee over de vorm, vertalen jouw boodschap in pakkende teksten en overtuigen de lezer met aantrekkelijke, doelgroepgerichte content.

DLG Door Lotje Getikt

Werkwijze

Een strategisch plan

De ene organisatie is de andere niet. En soms houden meerdere partijen zich met jouw nieuwe plan bezig: de webbouwer, de designer, een marketingafdeling. Daarom maken we eerst graag kennis met jou en de rest van de hulptroepen tijdens de kick-off. Zo brengen we jouw doelgroep, bedrijfsidentiteit en ieders wensen in kaart.

Voorbereid de ruimte in

Het is bijna tijd om te tikken. Als we onze reis hebben uitgestippeld, is het tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Van een zoekwoordenonderzoek tot een inhoudelijk interview: we verzamelen voordat we gaan schrijven alle informatie die we nodig hebben. Zo passen jouw webteksten perfect bij de doelgroep.

Geef jouw content een zwengel

Ten, nine, eight… Het aftellen is begonnen. Zo dadelijk raast jouw contentraket de ruimte in. Zorg dat je op tijd bijtankt, anders stort jouw kostbare ruimteschip weer terug naar de aarde. Verfris jouw website daarom continu met nieuwe teksten. Reken op ons voor strategische contentmarketing. Door Lotje Getikt denkt creatief mee, geeft gevraagd en ongevraagd advies en houdt zich aan een strakke planning.

Lanceer jouw contentraket

Jouw visie is de kerosine waarmee we onze contentraket afvuren. Met een slim plan trekken we lezers vanaf alle hoeken van het internet naar jouw bedrijf. Van referentieverhalen tot een mailflow of socialmediacampagne: speciaal voor jou maken we een contentpakket op maat.

Onze producten

Wat mogen we voor jou tikken? Laat je inspireren.

Webteksten

Overtuig lezers van jouw boodschap met pakkende webteksten.
Lees meer ›

Producten DLG Blogs

Blogs

Blijf up-to-date en toon jouw expertise met nieuwe content.
Lees meer ›

Producten DLG B1 teksten

B1 teksten

Versimpel jouw boodschap met duidelijke taal op B1-niveau.
Lees meer ›

Producten DLG Referenties

Referenties

Laat een ander vertellen waarom jij fantastisch bent.
Lees meer ›

Producten DLG Offline content

Offline content

Vertel jouw verhaal met een flyer, magazine of jaarverslag.
Lees meer ›

Producten DLG Naslagwerken

Naslagwerken

Toon expertise met een e-book, longread of whitepaper.
Lees meer ›

Producten DLG Advertorials

Advertorials

Maak reclame met een inhoudelijk artikel op een website.
Lees meer ›

Producten DLG Mailings

Mailings

Verstuur een nieuwsbrief of mailflow en blijf in beeld.
Lees meer ›

“Rebranding, webdesign, kersverse webteksten: het vernieuwen van jouw website heeft best wat voeten in de aarde. Wij vertalen jouw boodschap naar pakkende teksten. En omdat wij nauw contact houden met alle betrokken partijen, hoef jij je nergens zorgen over te maken.”

Charlotte BackxSEO-specialist en adviseur

B1-teksten

Zorg dat iedereen je begrijpt

Majoreren, abdominaal, stenose. Collega’s begrijpen vast meteen wat je bedoelt. Klanten niet. Maar 15 procent van de Nederlanders beheerst taalniveau C1. Toch wordt 75 procent van de teksten in dit moeilijke taalniveau aangeboden. Wat jij nodig hebt, zijn B1-teksten, oftewel makkelijke taal. Daarvoor heb je ons. Wij tikken teksten in de juiste taal. Zo bereik je iedereen.

Over ons

Ontmoet het team van Door Lotje Getikt