// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Kakel als een pro

Sunny Socials laat jouw bedrijf stralen

Jouw bedrijf, projecten en producten verdienen een plek op het erepodium. En daar kom je alleen door van je te laten horen. Tussen al het rennen en vliegen door, schrijf je daarom snel wat op LinkedIn en Instagram. Om vervolgens te vergeten dat een beeld ook wel handig is. En misschien is dat leuke event van volgende week ook nog een post waard.

Voor jou is social media als een ontploft kippenhok, waar de veertjes in het rond vliegen en alle hennen kriskras door elkaar lopen. Dat kan anders!

Rise and Shine

Met Sunny Socials zetten we alle kippen weer netjes op stok. Door Lotje Getikt maakt van iedere tekst een feestje, 2Gasten ontwerpt het beeld waarvan je doelgroep wild wordt. Zo ben jij op social media de fazant tussen de duiven. En met de uitgebreide contentkalender weet je zeker dat al jouw projecten en producten in het zonnetje gezet worden.  

Kakel het uit op social media

Je kunt social media aan ons uitbesteden als: 

– je online lekker jezelf wilt blijven. 

– je niet te veel tijd wilt investeren in social media; 

– er nu geen kip te bekennen is op jouw kanalen; 

– je elke maand nieuwe content wilt plaatsen. 

Aan de slag

We willen jouw bedrijf door en door leren kennen. Daarom starten we met een gezellig intakegesprek en laten we onze creativiteit de vrije loop. Na afloop zijn we net collega’s op afstand. En met ons vijfstappenplan wordt het maken van jouw socials voor ons een eitje.