Blogs

Urgh, net wanneer jij haast hebt is de weg afgezet. Reageer jij ook vol frustratie met gevloek en getier? Dat is exact wat er gebeurt als een bezoeker op een niet langer bestaande webpagina strandt. Gelukkig lost een omleiding, net als in het verkeer, het probleem op. Deze nieuwe route noem je 301 redirect. We leggen je uit wat het is en hoe je die maakt.

Lees verder

In ‘Een minuutje met Lotje’ praat Charlotte jou in één minuut (of zelfs nog sneller!) bij over een onderwerp dat belangrijk is voor jouw bedrijf. Op Lotjes manier. Ideaal voor als je even geen zin hebt in lappen tekst of weinig tijd hebt. In deze minuut helpt Charlotte jou op weg met een verkooptekst schrijven. Tikken maar!

Lees verder

Hoe kies je uit miljoenen opties een goed zoekwoord waarmee je hoger komt in Google? Ben je inspiratieloos of weet je gewoonweg niet waar te beginnen. Geen paniek, deze 4 tools helpen je op weg.

Lees verder

In ‘Een minuutje met Lotje’ praat Charlotte jou in één minuut (of zelfs nog sneller!) bij over een onderwerp dat belangrijk is voor jouw bedrijf. Op Lotjes manier. Ideaal voor als je even geen zin hebt in lappen tekst of weinig tijd hebt. In deze minuut helpt Charlotte jou met het schrijven van een originele out of office mail. Zo maak je de zomer voor de niet-vakantiegangers nét wat leuker.

Lees verder

Google meldt dat hij binnenkort boetes uitdeelt aan ‘te geoptimaliseerde websites’. Dit betekent dat veel trucs die een paar jaar geleden nog tot de norm behoorde, nu hard afgestraft worden. Zo ben jij het haasje als jouw website bewust veel zoekwoorden en links bevat.

 

Lees verder