Blogs

Dat al jouw medewerkers thuis zitten, is geen nieuws meer. Bij de pakken neer zitten hebben we ook genoeg gedaan. Nu is het tijd voor actie. Hoe houd jij jouw personeel bezig als er geen werk voor ze is? Door ze te laten investeren in het bedrijf.

Lees verder

Lastig hoor, met 200 medewerkers communiceren nu iedereen thuis zit. Probeer een hele afdeling maar eens tegelijkertijd achter de webcam te krijgen voor een meeting. En de meest effici├źnte manier van iedereen op de hoogte stellen van de laatste updates heb jij nog niet gevonden. Gebruik je WhatsApp, Microsoft Teams, stuur je iedereen een mailtje of pak je liever de hoorn op?

Lees verder

Jij werkt in een branche waarin concurrenten al jaren bloggen. Tijd om zelf ook te beginnen. Ieder onderwerp lijkt al een keer behandeld te zijn. Wat nu? Want dat blog over kunstgras versus echt gras hebben alle hoveniers inmiddels wel getikt. Toch betekent dat niet dat jij het moet laten.

Lees verder

Als schrijver ben je elk onderwerp de baas. Alleen jammer dat soms de creatieve ingevingen uitblijven. Waar vind je de inspiratie om snel weer te knallen?

Lees verder

In tijden van crisis ga je als ondernemer niet bij de pakken neer zitten. Je gebruikt de tijd om grootse plannen en idee├źn uit te werken. Net als veel andere ondernemers onderneem je actie om je klantenbestand te behouden en uit te breiden. Neem een voorbeeld aan deze 5 bedrijven.

Lees verder