Blogs

Het schrijven van een jaarverslag is een moetje. Daardoor wordt het vaak een ellenlange opsomming van cijfers gecombineerd met een weinig inspirerende weergave van de missie en visie. Het verdwijnt als pdf’je in een achterkamertje op de website. Dat is jammer, want met wat doelgroepgericht denken en een creatieve vorm kun je ook cliënten of opdrachtgevers enthousiasmeren.

Lees verder

Optimaliseer de SEO op jouw one page website met onder andere goede content. Vaak kun je echter maar een zoekwoord aan de website hangen. Hij bestaat immers maar uit een enkele pagina. Blijf met de content daarom dichtbij bij de essentie, zodat de bezoeker direct geholpen is met wat hij voorgeschoteld krijgt.

Lees verder

De moderne ondernemer kan niet meer zonder goede contentstrategie. Blogs, referentieverhalen en landingspagina’s zorgen dat de klant zijn weg naar jouw website vindt. Om op de eerste pagina van de zoekmachine te blijven is het belangrijk om de teksten regelmatig te verversen en aan te vullen. Nu is de verleiding wellicht groot om aan het knippen en plakken te slaan. Deze duplicate content werkt jouw website echter eerder tegen dan dat het je helpt. Ga met deze handvatten aan de slag voor een succesvolle contentstrategie.

Lees verder

Het klinkt allemaal heel simpel, maar een digitale nieuwsbrief biedt niet zomaar meerwaarde. Je wilt natuurlijk wel waardering voor je werk. In dit blog lees je de voordelen van een digitale nieuwsbrief. Ontdek nu hoe je een zinvolle nieuwsbrief schrijft.

Lees verder

Denk je even een blog te schrijven, kom je er achter dat het toch meer is dan alleen alinea’s met een intro en contactbutton. Zelf ga je ook niet zonder schoenen de straat op dus waarom wel een halfbakken blog online zetten. De lezer klikt meteen weg als hij geen samenhang in het artikel vindt. Voorkom dit met deze tips.

Lees verder