Blogs

Feit: SEO is niet langer een leuk extraatje binnen jouw communicatieplan. Het is essentieel om jezelf te vermarkten. Laat jezelf inspireren om te starten met SEO. In dit blog 5 krachtige argumenten.

Lees verder

Bloggen is al jaren een beproefd middel om de bezoekersaantallen op jouw website te vermenigvuldigen en zo meer opdrachtgevers binnen te halen. Waar het ene bedrijf lead na lead ontvangt, merkt de andere organisatie alleen maar dat het uren opslokt. Of geld, wanneer het bloggen wordt uitbesteed. Behoor jij tot de laatste categorie? Wij helpen je.

Lees verder

De onontdekte wereld van pushberichten is het bezoeken waard. Met één klik stuur je bezoekers naar jouw website, producten of contactformulier toe. Maar clicks krijg je alleen met pakkende teksten. Ontdek 4 tips en laat je website ontploffen.

Lees verder

Eenvoudig Nederlands op je website loont de moeite. Met de zogeheten B1-teksten bereik je tachtig procent van de Nederlanders én je scoort SEO-punten. Denk je dat je al eenvoudig schrijft? Think again, want bijna elke webtekst is in Nederland op C1-niveau. Tijd om te versimpelen. SEO- en B1-schrijven versterken elkaar. Profiteer van de overeenkomsten die de schrijfstijlen hebben en sla twee vliegen in één klap.

Lees verder

SEO draait om kwaliteit. Dat is fijn, want het betekent dat je geen trucjes hoeft te leren. Maar kwaliteit vraagt ook om kennis. Die delen wij graag. Om te beginnen met deze 5 SEO tips die jouw website beter vindbaar maken.

Lees verder