Blogs

De contactpagina lijkt misschien een van de minst interessante pagina’s op jouw website, maar is het niet. Vergelijk het met het uitwisselen van telefoonnummers in de kroeg. Schreef jij het nummer met watervaste stift op iemands arm dan is de kans al veel groter dat je een telefoontje krijgt dan wanneer je een onleesbaar papiertje in iemands hand drukt. Met de juiste contactpagina zorg je dat jij online geen blauwtje loopt.

Lees verder

Social media is een must voor ieder bedrijf. Het is een uitstekend middel om je bereik te vergroten, nieuwe klanten te werven en jezelf neer te zetten als een merk. En een manier om jouw verse content te delen met de wereld. Onmisbaar dus. Daarom geven wij socialmediasuggesties bij al onze blogs, referentieverhalen en andere online content. Ontdek hoe je die het beste kunt inzetten.

Lees verder

Met deze 4 tips schrijf je een boeiend blog waar jouw lezer iets aan heeft. En jij ook, want goede blogs leveren verkeer naar je website. Ismay vertelt hoe je dat voor elkaar krijgt.

Lees verder

Jouw expertise is pas echt geloofwaardig als anderen enthousiast over jou vertellen. Neem het heft in eigen hand en verzamel referentieverhalen van blije klanten. Ismay vertelt je in 1,5 minuut hoe je dat doet.

Lees verder

Webshops zijn juist de online bedrijven die gebaat zijn bij een hoge Google-positie. Niet alleen door gesponsorde advertenties, maar vooral organisch. Google is volop in ontwikkeling en daardoor komt er veel meer bij kijken dan alleen het gebruik van het ideale zoekwoord. Laat je inspireren door onze webshop SEO-tips.

Lees verder