Blogs

Google pakt websites van lage kwaliteit steeds fermer aan. Duplicate content, teksten met zoekwoord-stuffing en pagina’s met weinig woorden verdwijnen zo in het digitale afvoerputje. Door Lotje Getikt vertelt je precies wat je moet weten over SEO in 2018.

Lees verder

Een ondernemer ontkomt niet meer aan SEO. De techniek gaat echter zo snel dat jij vandaag alweer achterloopt op morgen. Een SEO tekstschrijver helpt je alle ontwikkelingen bij te benen en zorgt dat jij keurig om de bekende valkuilen heenloopt. Wij zetten de 5 meest gemaakte fouten bij online teksten op een rij.

Lees verder

In ‘Een minuutje met Lotje’ praat Charlotte jou in één minuut (of zelfs nog sneller!) bij over een onderwerp dat belangrijk is voor jouw bedrijf. Op Lotjes manier. Ideaal voor als je even geen zin hebt in lappen tekst of weinig tijd hebt. In deze video geeft niet alleen Charlotte tips, Kylie van 2manydots draagt ook haar steentje bij. Samen geven zij buitengewone websitetips. 

Lees verder

Het online zoekgedrag verandert en zoekmachineoptimalisatie past zich continu aan. Hoewel de verschuivingen online gigantisch zijn, blijft er één gegeven fier overeind: SEO is een noodzakelijke aandrijver van al jouw online communicatiesucces. De cijfers komen van Business to Community waarvan we een selectie graag delen.

Lees verder

In ‘Een minuutje met Lotje’ praat Charlotte jou in één minuut (of zelfs nog sneller!) bij over een onderwerp dat belangrijk is voor jouw bedrijf. Op Lotjes manier. Ideaal voor als je even geen zin hebt in lappen tekst of weinig tijd hebt. Deze keer geeft Charlotte tips voor het bijhouden van de contentplanning. Hierdoor is voortaan elke week van de maand in de contentplanning gevuld met spannende content. 

Lees verder