Blogs

Eenvoudig Nederlands op je website loont de moeite. Met de zogeheten B1-teksten bereik je tachtig procent van de Nederlanders én je scoort SEO-punten. Denk je dat je al eenvoudig schrijft? Think again, want bijna elke webtekst is in Nederland op C1-niveau. Tijd om te versimpelen. SEO- en B1-schrijven versterken elkaar. Profiteer van de overeenkomsten die de schrijfstijlen hebben en sla twee vliegen in één klap.

Lees verder

SEO draait om kwaliteit. Dat is fijn, want het betekent dat je geen trucjes hoeft te leren. Maar kwaliteit vraagt ook om kennis. Die delen wij graag. Om te beginnen met deze 5 SEO tips die jouw website beter vindbaar maken.

Lees verder

Het is belangrijk dat jouw website bezoekers trekt, maar daar heb je niks aan als ze direct weer vaarwel zeggen. Ontdek waarom bezoekers jouw website verlaten en hoe je het bouncepercentage verlaagt.

Lees verder

Infographics komen steeds vaker op onze tijdlijn voorbij. Razend populair zijn ze geworden en dat is wat ons betreft niet zo gek. Ontdek ook de kracht van informatie in een visueel jasje stoppen.

Lees verder

Linkbuilding is een ideale manier om hoger in zoekmachines te komen. Pak het op de juiste manier aan en vanuit verrassende hoeken scoor je hoger in Google. Sla een verkeerde weg in en het tegenovergestelde gebeurt. Tijd voor een tactiekbespreking: de do’s en don’ts voor sterke linkbuilding.

Lees verder