Blogs

SEO draait om kwaliteit. Dat is fijn, want het betekent dat je geen trucjes hoeft te leren. Maar kwaliteit vraagt ook om kennis. Die delen wij graag. Om te beginnen met deze 5 SEO tips die jouw website beter vindbaar maken.

Lees verder

Het is belangrijk dat jouw website bezoekers trekt, maar daar heb je niks aan als ze direct weer vaarwel zeggen. Ontdek waarom bezoekers jouw website verlaten en hoe je het bouncepercentage verlaagt.

Lees verder

Infographics komen steeds vaker op onze tijdlijn voorbij. Razend populair zijn ze geworden en dat is wat ons betreft niet zo gek. Ontdek ook de kracht van informatie in een visueel jasje stoppen.

Lees verder

Linkbuilding is een ideale manier om hoger in zoekmachines te komen. Pak het op de juiste manier aan en vanuit verrassende hoeken scoor je hoger in Google. Sla een verkeerde weg in en het tegenovergestelde gebeurt. Tijd voor een tactiekbespreking: de do’s en don’ts voor sterke linkbuilding.

Lees verder

He, verdomme. Heb je net een mooie contactlijst vanuit LinkedIn geïmporteerd voor jouw nieuwsbrief, komt de AVG ineens op de proppen en kan hij in de prullenbak. Al die moeite voor niets? Niet met de tips van Door Lotje Getikt. Dat wordt e-mailadressen grabbelen dus.

Lees verder