// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Eventcontent

Wij zetten jouw event in de spotlight

Honderden stands vol innovatieve en inspirerende bedrijven. Sprekers die het publiek almaar boeien. En workshops waar bezoekers zelf de handen uit de mouwen steken. Jij werkte maanden toe naar hét evenement van het jaar. En aan het einde van een succesvol eventweekend sluit jij de deuren: op naar volgend jaar. Nee joh! Jij kunt namelijk nog maanden vooruit met eventcontent. Zodat zij die er niet bij konden zijn toch de sfeer proeven en bezoekers nog eens kunnen nagenieten. Wij zetten de spotlight op jouw event.

DLG wink mint

“Organiseer jij binnenkort een training, event, beurs, congres of gezellig samenzijn? Wij komen met plezier op bezoek om je te verrassen met onze eventcontent.”

Charlotte BackxSEO-specialist en adviseur

Be there or be square

Dé investering in jouw event

Tijd, geld, energie en enthousiasme: je investeert het allemaal in jouw evenement. Voeg daar nog één slimme investering aan toe: Door Lotje Getikt. Je wilt niet dat al dat harde werk als een nachtkaars uit gaat. Liever haal je nog meer uit alle moeite die in het event zat. Schakel je ons in, dan komen we als echte reporters om sfeer te proeven, experts én gasten te spreken en inspiratie op te doen. Wij creëren de meest uiteenlopende content waar jij nog lang op kunt teren.  

Inge Fransen

De investering van vandaag is de promotie van morgen 

Naast dat eventcontent jou een bak aan content oplevert om aanwezigen én degene die het event moesten missen nog lang te inspireren, geeft het je ook meteen promotiemateriaal. Volgend jaar kun jij namelijk de eventcontent opnieuw inzetten om mensen te enthousiasmeren. 

Beslagen ten ijs

Wij hebben een missie

Je gaat niet naar een festival zonder eerst de line-up te bekijken en een plan de campagne te maken. Zo gaan wij niet lukraak interviewen en rondsnuffelen op jouw evenement. We komen met een doel, zodat we goed beslagen ten ijs komen. Vooraf brainstormen we los op jouw eventcontent. We vinden slimme haakjes en creatieve invalshoeken om het maximale eruit te halen. We bepalen welke experts, key-note speakers en standhouders we willen spreken. En we breken ons hoofd over verschillende contentvormen. Moeten we een videograaf inschakelen voor het beste resultaat? Voor ons is niets te gek. 

Flexibiliteit maakt creativiteit 

We komen graag goed voorbereid op locatie. Maar een strak plan betekent niet dat er geen ruimte is voor flexibiliteit. Wij weten namelijk ook dat flexibiliteit leidt tot spontaniteit en de meest creatieve ideeën. Daarom staat niets in steen gegrift en bewegen wij soepel mee met alles wat er op jouw event gebeurt. 

Snel, sneller, snelst

Pak de spotlight voor de deuren sluiten

Vol ideeën en hersenspinsels keren onze reporters moe maar voldaan huiswaarts. Lang broeden op jouw content is niet nodig. Direct na het event ontvang je van ons al de eerste socials. Binnen enkele dagen vallen verschillende sfeerverslagen, blogs of een whitepaper in jouw inbox. Maken we er een magazine van? Deel dat bij iedere offerte die je stuurt. Wij maken de content die bij jouw event past. Jij hebt een heel jaar rond voldoende communicatiemiddelen beschikbaar om jou bedrijf in het zonnetje te zetten en jouw volgende event alweer te promoten. 

De toegift

Dit krijg jij:

1

Twee of meer enthousiaste collega’s op jouw evenement.
2

Creatieve invalshoeken.
3

Innovatieve contentvormen.
4

Binnen no time na het event een socialreeks.
5

Na een paar dagen een inbox vol unieke content.
6

Contentuitingen waar jij nog maanden mee vooruit kunt.

Wanneer is jouw event?

Wij zetten de spotlight op jouw event, nog lang nadat de stands zijn afgebroken.