// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Offline marketing

Van de brievenbus tot de keukentafel

Jouw boodschap communiceren wij graag online, maar dat betekent niet dat offline marketing vergeten wordt. Overtuig klanten met een glanzende glossy waar ze op hun gemak doorheen kunnen bladeren. Of trek in één oogopslag hun aandacht met een pakkende flyer. Hoe mogen we jouw doelgroep verrassen? Door Lotje Getikt denkt graag mee.

DLG wink mint

“In de tijd dat iedereen online communiceert, voelt een magazine dat op de deurmat valt als een cadeautje.”

Eva de GraaffTekstschrijver en adviseur

Boodschap

Honderd verhalen, één toon

Het doel van jouw tekst is leidend voor onze schrijfstijl. Wil jij enthousiasmeren of informeren? En bestaat jouw doelgroep uit pubers of ouderen? Samen bepalen wij jouw tone of voice en stemmen we daar vervolgens al jouw verhalen op af. Of het nu om een reclamefolder of een inhoudelijk bedrijfsmagazine gaat: de toon is steeds hetzelfde. 

DLG Door Lotje Getikt

Een greep uit onze blog projecten

21 augustus 2023 in B1: direct duidelijk

3 vragen over B1

Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben moeite met lezen. Dat betekent dat…
Read More
21 augustus 2023 in Door Lotje Getikt

De wisseltap: wisselende contentvormen

Naast onze vaste menukaart boordevol tekstuele lekkernijen, introduceren we vanaf dit jaar…
Read More
21 augustus 2023 in Communicatieadvies

Genderneutraal schrijven: inclusief is de norm

Hè jij! Schrijf jij al inclusief? “Ja, want ik gebruik geen hij…
Read More
Charlotte Backx

Vorm

Het doel heiligt de middelen

Zeker bij offline marketing is de vorm minstens zo belangrijk als de inhoud. Samen gieten wij jouw boodschap in de juiste vorm. Zo is een flyer geen Wikipedia-pagina. En selecteren we daarom streng de inhoud van de tekst en denken we actief met jouw vormgevers mee over creatieve elementen, zoals foto’s en streamers. Zo grijpen tekst en beeld als perfect gesmeerde tandwielen in elkaar.

Onze persoonlijkheid

Leer ons kennen

DLG Functioneel-kritisch

Functioneel kritisch
Wij gaan niet klakkeloos aan de slag, maar denken na over hoe jij jouw doel het beste bereikt. Zien we hoe het beter kan? Dan delen we dat altijd met je.

DLG Fris

Fris
Jouw unieke toegevoegde waarde vertalen wij in creatieve teksten met aansprekende voorbeelden. Clichés zijn verboden.

DLG Doelgroepgericht

Doelgroepgericht
Iemand die een vakantie boekt, wil anders worden aangesproken dan iemand die een uitvaart regelt. Bij het schrijven van webteksten spreken we jouw doelgroep optimaal aan.

DLG Zelfstandig

Zelfstandig
Jij wilt goede content, maar hebt weinig tijd. Wij begrijpen dat. Wij schakelen daarom volledig zelfstandig en houden je overal van op de hoogte.

Expertise

Wij overtuigen jouw collega’s

Ben jij overtuigd, maar zien jouw collega’s vooral problemen? Wij nemen ze graag mee in het denkproces. Het liefst al van meet af aan. Zo brengen we alle goede ideeën in de organisatie samen en verandert jouw idee in jullie idee. Zijn we het ergens niet mee eens? We leggen op basis van onze deskundigheid graag uit waarom je sommige dingen anders moet doen.

Projectmanagement

Jouw artikelen schrijven zichzelf

Vooral bij offline marketing werk je vaak met harde deadlines en een strakke planning die afhankelijk is van meerdere partijen. De ontwerper, de drukker: alles moet op rolletjes verlopen. Laat dat maar aan ons over. Wij stippelen de route vooraf uit en wijken er niet zomaar vanaf. Online bekijk je vervolgens realtime wat de status is. En eindredactie voeren we ook nog uit. Zo ontstaat jouw product zonder stress.

Vernieuwen

Met nieuwe webteksten schiet jij als een raket vooruit

Bijhouden

Jouw content staat nooit meer stil