// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Iris Sophia de Wijs

Nu Iris groot is, is zij LEGO-master

Een tekst is als een LEGO-set. Met de juiste bouwstenen kom jij tot een prachtig kunstwerk. Als legomaster kies ik de juiste steentjes. Ik verzamel de juiste informatie en verbind deze. En zo creëer ik een speelse basis die ik uitwerk tot powercontent. Samen bouwen we continu aan jouw strategie.

DLG wink mint

““Pas als ik weet wie jij bent en waar je voor staat, ga ik tikken. Zo zet ik content op papier die 100% ‘jij’ is.” ”

Iris Sophia de WijsTekstschrijver

Brick by brick

Bouwen aan een unieke LEGO-set

Wat hebben de LEGO-sets van Star Wars, Disney en Duplo met elkaar gemeen? Ze bestaan stuk voor stuk uit blokjes met karakteristieke noppen. Net zoals iedere LEGO-set anders is, is jouw bedrijf dat ook. Anders dan de concurrent om de hoek. Ik zoek naar de noppen die je onderscheiden. Naar een spot-on tone of voice. En naar rake communicatie-uitingen die als LEGO-onderdelen naadloos in elkaar klikken.    

  

Jij gaan voor hetzelfde doel

De constructie voor onze samenwerking

Vroeger wilde ik psycholoog worden, dus de liefde voor diepgaande gesprekken zit er wel in. Graag leer ik jou en je bedrijf gedurende onze samenwerking écht kennen, zodat ik een complete aanvulling ben op jouw bedrijf. Geen strak en stug contact. Maar gezellig en frivool. Heb je een vraag, dan bel je me op.    

  

Ik hang graag de creatieve slingers op. Maak een feestje van iedere zin die ik tik. Liever dat het een tandje minder mag, dan dat je denkt ‘jeetje wat een saaie tekst’. Zo breng ik jou iets nieuws. Iets wat je nog niet eerder hebt gezien. Onderscheid je van de menigte. Laat je door mij verrassen.  

Dit Lotje:

Nestelt zich dolgraag als collega op afstand; 

Tikt dolgraag over gezondheidsthema’s;   

Rapt woordgrappen bij het ontbijt.