SEO check en website optimalisatie

Jouw website beter gevonden

Hoe jouw website wordt gevonden in zoekmachines zoals Google hangt af van heel wat technische facetten. SEO teksten zijn een belangrijke sleutel tot succes, maar bieden alleen uitkomst wanneer de techniek ook optimaal staat. Omdat Door Lotje Getikt veel samenwerkt met professionele internetbureaus en bovendien in het bezit is van een SEO certificaat, controleert ze jouw website graag op tekstuele en technische verbeteringen om hier de juiste content op aan te passen.

SEO check en website optimalisatie

Door Lotje onderzoekt hoe je website nu scoort in zoekmachines zoals Google en welk doel je wilt bereiken. Op welke zoekwoorden wil je gevonden en wat is de haalbaarheid hiervan? Aan de hand van een SEO check maken we afspraken voor periodieke blogs, whitepapers, digitale nieuwsbrieven, website-optimalisatie of een samenspel van alle mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat Door Lotje Getikt het als tekstbureau belangrijk vindt dat de content altijd van inhoudelijke aard is. De SEO teksten worden dus niet alleen goed gevonden, maar vertellen ook nog eens wat.

Websiteteksten en SEO check

Haal jij op jouw website het onderste uit de kan? Laat Lotje de belangrijkste pagina’s controleren op taalfouten, conversiemogelijkheden, leesbaarheid, doelgroepgerichtheid, scanbaarheid en lezersgemak.

Kosten websitecheck

Voor 280,- euro (exclusief BTW) ben je volledig op de hoogte van de sterke en zwakke contentzaken op jouw website. Hier kun je vervolgens zelf mee aan de slag, of we zitten nog eens om de tafel om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.