Bouw aan een sterke online positie met ons marketingadvies

Geplaatst op 28 februari 2019 door Aranka Van Zanten.

Content staat niet op zichzelf. Het draait om de allerbeste strategie voor jouw bedrijf. Van sterke teksten en content hubs tot social media en nieuwsbrieven. Wij richten ons marketingadvies speciaal voor jou in. Zo bereikt jouw bedrijf een krachtige online positie.

Bouw aan een sterke online positie met ons marketingadvies

Ontdek jouw ideale strategie

Waar bedrijven vroeger booming business hadden met het enkel uitdelen van een flyer, behaal je vandaag de dag pas succes met een complete marketingstrategie. Van posters en magazines tot aan social media en websites. Zowel offline als online moet jij zichtbaar zijn. Wij helpen je daarbij zodat jij tijd overhoudt voor je echte werk.

Stilstaan is achteruitgaan

Een bedrijf moet groeien om succes te behouden. Wie hetzelfde trucje blijft herhalen, wordt uiteindelijk ingehaald door de rest. Het is de reden dat winkels als Bol.com en Coolblue miljoenen omzetten terwijl de ‘ouderwetse’ Kijkshop het veld ruimt. Het bedrijf speelde te laat in op het succes van online webwinkels en liep de boot mis.

Blijf een autoriteit met maandelijkse content

Hetzelfde geldt voor content op jouw website. Jarenlang teren op dezelfde teksten wekt geen nieuwe interesse. Voed jouw bezoekers met nieuwe informatie en blijf ze naar je website trekken. En misschien nog belangrijker: Google waardeert nieuwe content. Het laat direct zien dat jij actief bent. Het cadeautje dat je ervoor terugkrijgt is een hogere ranking. Geef jouw site daarom een boost met maandelijkse content.

De markt beweegt, dus jouw contentstrategie ook. Wij houden de data van jouw website bij. Gaan bepaalde zoekwoorden als een trein? We zoomen erop in en doen er ons voordeel mee. Bovendien houden wij de marketingwereld nauwlettend in de gaten. Zo spelen we in op actuele ontwikkelingen en voeren dit direct door in jouw bedrijf.  

Vergroot je bereik met contentmarketing

Wij werken iedere maand aan jouw website en vullen het met onder andere blogs, referentieverhalen en bijpassende nieuwsbrieven en socialmediaberichten. Wat we van jou vragen? Iedere maand een kwartier van je tijd voor nieuwe input. That’s it. Wij bewaken alle deadlines, zitten achter broeken aan en nemen al het werk uit handen. Ervaar het gemak van contentmarketing.

Kies een van onze maandelijkse contentpakketten en vergroot je bereik, zonder daar een kostbare dag per maand aan kwijt te zijn.

Referenties

Je kunt nog zo hard schreeuwen dat jouw bedrijf fantastisch is. Maar lezers geloven het pas écht als iemand anders het zegt. Daarin schuilt de kracht van referentieverhalen. Laat klanten vertellen hoe tevreden ze zijn en vooral ook waarom. Zij weten immers als geen ander waarom jouw product of dienst zo goed is. Zo kom je betrouwbaar en professioneel over.

“Plaats de referentie op je website en deel quotes op social media. Zo bereik je een veel breder en groter publiek.” – Anne Kandelaars, tekstschrijver bij Door Lotje Getikt

Social media suggesties

Het draait niet alleen om content. Het gaat erom wat je ermee doet. Gebruik het slim en haal veel meer uit iedere pagina op jouw site. Hier komt sterke marketing om de hoek kijken. Al onze online contentproducten zijn daarom uitgerust met socialmediasuggesties voor LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter. Ook schrijven we content passend bij jouw tool zoals pushberichten voor pushbird en quizvragen voor Outgrow.  Zo zorgen we er samen voor dat jouw teksten daadwerkelijk gelezen worden.

E-mailmarketing

Bijna alle Nederlanders lezen hun e-mail dagelijks. Zorg dus dat jij ook in de inbox zit met een pakkende nieuwsbrief. Zo houd je geïnteresseerden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en loods je ze keer op keer naar jouw website. Uit de tientallen nieuwsbrieven die zij ontvangen, moet die van jou er wel bovenuit springen. Laat ons jouw nieuwsbrieven schrijven en wij triggeren lezers om die van jou te kiezen.

Bij al onze content ontvang je een overtuigende tekst voor in de nieuwsbrief. Zo hoef je enkel en alleen de nieuwsbrief op te maken. Hier hulp bij nodig? Geen probleem, kunnen we regelen.

Mailflows voor klantenbinding

Maak het jezelf nog makkelijker en verstuur mailflows. Dit zijn mails die iedereen vanaf een bepaalde actie krijgt. Bijvoorbeeld wanneer ze hun e-mailadres bij jou in de sieradenshop achterlaten. Zij ontvangen automatisch de volgende maand een welkomstactie van 10 procent korting. Drie maanden later krijgen ze tips en tricks over het onderhouden van sieraden. En ga zo maar door.

Krijg lezers enthousiast

Het doel van iedere mail is ze telkens te enthousiasmeren over jouw product of dienst. Ook blijf je zo in het geheugen van (potentiële) klanten. Maak één keer een goede mailflow en je bent voor langere tijd verzekerd van klantenbinding.

“Maak een mailflow van je maandelijkse nieuwsbrief. Stuur aan het begin van de maand een deal en stel automatische herinneringsmails in. Wie de actie over het hoofd ziet, krijgt zo nog genoeg kansen.” – Aranka van Zanten, tekstschrijver bij Door Lotje Getikt

Content hubs

Een slimme contentstrategie zijn content hubs. Wij richten alle content in op een of meerdere onderwerpen. Neem bijvoorbeeld ‘rode wijn’. Jouw blogs over kurken of wijnproeverijen trekken de bezoekers verder in de website om uiteindelijk bij jouw pagina over rode wijn te komen. Doordat je met tientallen blogs bezoekers trekt, ziet Google jou uiteindelijk als rode wijndeskundige. Zo genereer je meer leads en kom je hoger in de almachtige zoekmachine terecht.

Ons marketing advies bestaat uit:

  • Social media
  • Nieuwsbrieven
  • Mailflows
  • Content hubs
  • Infographics
  • Linkbuilding
  • Langetermijndenken
  • Trainingen
  • Communicatiegids

Trainingen

Ons marketing advies voeren wij door in uiteenlopende trainingen. Doe de kneepjes van het SEO-vak op en neem deel aan onze training SEO schrijven. Je leert hoe jouw website een hogere positie in Google behaalt. Na de training wervend schrijven breng jij slaapverwekkende teksten weer tot leven. En bedrijven die de allerbeste werknemers wil binnenhalen, volgen onze training vacatureteksten schrijven.

Leer in enkele uren de basis van ons vak en krijg handige technieken onder de knie. Zo vul je zelf de website met overtuigende SEO-teksten en haal je de beste werknemers in huis.

Bepaal jouw online marketingstrategie

Ons marketingadvies maakt jouw website een echte krachtpatser in de strijd om bezoekers. Ontdek de onontdekte mogelijkheden van jouw online marketing. Met onze slimme strategieën op maat haal jij steeds hogere bezoekersaantallen. En kiezen ze daadwerkelijk voor jouw product of dienst. Laten we het samen doen.

Met onze sterke contentstrategie heb jij goud in handen.