// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Yordi Mariën

Nu Yordi groot is, is hij filosoof

Stoffige teksten: not my cup of tea. Liever geef ik je stof tot nadenken. Wat zijn jouw USP’s en welke doelen laten jouw bedrijf écht groeien? Je leert immers het meest als je, je voelsprieten naar buiten gooit en de ruimte leest. Als een filosoof analyseer en duik ik in jouw verhaal. Vervolgens creëer ik unieke content die nog lang in het brein van jouw doelgroep nagalmt.

DLG wink mint

“Van elke tekst schrijf ik een pareltje.”

Yordi MariënTekstschrijver

Een goed gesprek is een spel

Noem mij een praatbaken

Je leert iemand beter kennen door een uur spelen dan door een jaar praten, aldus Plato. Een interview met mij is geen vragenvuur. Eerder een vrolijk woordenspel waarin ik als een vis in het water meebeweeg. Zo vind ik het neusje van de zalm uit jouw bedrijf. Als Vlaming in Nederland stel ik me dagelijks af op verschillende dialecten. Dus tune ik net zo makkelijk in op het niveau van de persoon tegenover mij.

Mij in zoveel mogelijk gedachtenspinsels wringen? Say no more. Hoe meer onderwerpen er liggen om mij over te buigen, hoe beter. Ik brainstorm en tik in alle kleuren, soorten en maten. Daag mij uit, ik graaf tot de onderste steen van de meest uiteenlopende projecten op tafel ligt. Van zorginstelling tot retail en van webwinkel tot IT-bedrijf: bring it on.

Wijs, wijzer, wijst

Socrates op blote voeten

Zoeken naar de beste leuzen en spreuken voor jouw teksten doe ik klimmend omhoog, op de overtreffende trap. Op blote voeten en met de zon in mijn gezicht. Waar goed altijd nog beter kan, zie ik overal kansen. Goed onderscheidt namelijk niet, goed kan iedereen. En ik wil meer, namelijk dat jij on- én offline opvalt als geen ander en dat je USP’s van het beeldscherm stralen.

Dit Lotje:

Eet pizza als ontbijt, lunch én avondeten

Bevolkt de aarde het liefst met honden

Wil het liefst op miljoenen plaatsten tegelijk zijn om alles mee te krijgen