// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Dit wil je:

De DLG-wisseltap

Samenwerken met opdrachtgevers is altijd een feestje. We bedenken nieuwe producten, schrijven creatieve teksten, strooien met confetti en zetten zo jouw content op het podium. Inmiddels staan er talloze contentproducten op het DLG-menu. Tijd om die met jou te delen. Daarom presenteren we de DLG-wisseltap!

De DLG Wisseltap

Elk seizoen nieuwe contentideeën

In de lente staat een fruitig witbiertje bovenaan op de kaart, in de herfst komen de bockjes tevoorschijn. Zo blijft jouw favoriete café verrassen en vernieuwen. En jij blijft terugkomen. Doe dat ook met je content, dan vinden bezoekers elke keer de weg terug naar jouw website. Om je te inspireren zetten we elk seizoen een nieuwe contentvorm op de DLG-wisseltap. Zo raak je nooit zonder ideeën om jouw doelgroep te prikkelen.

Maak van jouw content een feestje. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang elk seizoen een verfrissend idee.

Nu op de wisseltap

Medewerker cv'tjes

Jouw medewerkers zijn het gezicht van de organisatie. Laat ze daarom stralen op jullie website met een cv’tje op de teampagina. Zet ze in de spotlights en laat hun expertise én persoonlijkheid zien. Zo krijgen potentiële klanten meer vertrouwen in jullie bedrijf. En sollicitanten zien welke mensen misschien wel hun collega’s worden. Win-win!

Tappen maar!

Benieuwd naar alle DLG-producten? Vertel ons meer over jouw doelen en doelgroep, dan adviseren wij je welke contentideeën van onze wisseltap het beste bij jou passen.

Neem contact op