// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Tekstbureau Door Lotje Getikt zoekt een commerciële tekstschrijver

Hé, nieuwe collega

Werken bij DLG is topsport. Jij bent kampioen in de vijfkamp en wisselt eenvoudig tussen pen, computer, telefoon en schrijfstijl. Soepel als een hoepel verdeel jij jouw aandacht over onze opdrachtgevers. En jouw teksten presteren op olympisch niveau. Dat harde werken combineren we met flinke lachsalvo’s en we kletsen regelmatig bij tijdens een borrel.

DLG wink mint

“Als een jongleur houd je verschillende opdrachten hoog, schakel je tussen blogs, landingspagina's en contentraketten en klets je ondertussen gezellig met collega's bij.”

Charlotte BackxTekstschrijver

Werken bij DLG

Jij bent

Een kilometerschrijver. Elke opdracht is anders. Dat is de uitdaging. Als triatleet switch jij moeiteloos tussen verschillende tone of voices voor uiteenlopende opdrachtgevers. Er is geen onderwerp waar jij niet mee uit de voeten kunt. Je adviseert gevraagd en ongevraagd en hebt geen moeite om tijdens gesprekken de leiding te nemen.

DLG Door Lotje Getikt
Tips bij het schrijven op B1-niveau

De eisen voor online copy zijn je bekend en input verwerk jij moeiteloos en commercieel in een goedlopende tekst. Of dat nu 1 socialmediabericht is of een contenthub met 30 longcopy’s. Jouw creativiteit kent geen grenzen en uiteraard lever je elke tekst in foutloos Nederlands op.

Jij bent zelfstandig, kampioen in het maken van to-do-lists en weet dat deadlines heilig zijn. Heb je om 10.00 uur een telefonische afspraak gepland, dan zit je stipt klaar met een schoon vel digitaal papier. Door jouw humor en social skills zijn interviews overigens meer gezellige, informatieve gesprekken dan een vragenvuur.

Je krijgt er veel voor terug

Zoals:

DLG Functioneel-kritisch

Je bent welkom
Veel ruimte voor eigen ideeën, input en initiatief

DLG Fris

Groene werkplek
Een tof kantoor in het centrum van Tilburg

DLG Doelgroepgericht

Flexibiliteit
Veel eigen verantwoordelijkheid en professionele begeleiding

 

DLG Zelfstandig

Variatie
Een eigen portfolio met afwisselende opdrachtgevers

Niet onbelangrijk

Handig om te weten

  • Het gaat om een baan van minimaal 32 uur
  • Je ontvangt een passend salaris

Laat op een passende manier weten aan charlotte@doorlotje.nl waarom wij moeten stoppen met de zoektocht. Omdat jij een winnaar bent of course. Voor meer informatie over de vacature bel je naar 013 302 90 09.

DLG Door Lotje Getikt

Ons team

Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Solliciteer

Tik een sollicitatiebrief en overtuig ons