// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Webteksten schrijven

Vertel jouw unieke verhaal

In een wereld waarin alles kant-en-klaar lijkt te zijn, groeit de behoefte aan authenticiteit. Op basis van jouw visie schrijft Door Lotje Getikt heldere webteksten waarmee jij je onderscheidt van de massa. Val op met creatieve SEO-content. Zo smeden we een band. En word je online beter gevonden.

DLG wink mint

“IJzersterke webteksten zijn de fundering van jouw website. Jij wilt de bezoeker van jouw product of dienst overtuigen. Dus zorgen wij voor krachtige, SEO-proof teksten waar jij jarenlang de vruchten van plukt.”

Inge FransenTekstschrijver en adviseur

Storytelling

Neem de lezer mee in jouw verhaal

Jij verkoopt geen product of dienst. Je verkoopt een emotie. Zorg daarom dat jouw lezer zich inleeft. Vertel waarom je doet wat je doet. En gebruik concrete, herkenbare voorbeelden. Een verspakket van de supermarkt doet misschien niet veel met je. Een 40-urige werkweek waarin je de kinderen elke dag op de fiets van school haalt en tegelijkertijd graag een gezonde maaltijd op tafel zet, wel.

Een greep uit onze blog projecten

21 augustus 2023 in B1: direct duidelijk

3 vragen over B1

Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben moeite met lezen. Dat betekent dat…
Read More
21 augustus 2023 in Door Lotje Getikt

De wisseltap: wisselende contentvormen

Naast onze vaste menukaart boordevol tekstuele lekkernijen, introduceren we vanaf dit jaar…
Read More
21 augustus 2023 in Communicatieadvies

Genderneutraal schrijven: inclusief is de norm

Hè jij! Schrijf jij al inclusief? “Ja, want ik gebruik geen hij…
Read More

SEO webteksten

Van eenmalige gast tot vaste klant

De tijden dat we webteksten volstopten met zoekwoorden, zijn voorbij. Google richt zijn pijlen tegenwoordig op relevante teksten. Content die smaakt naar meer. Met inhoudelijke webteksten bouwen we aan jouw autoriteit en veranderen we jouw lezers in een loyale fanbase. Wil jij online gevonden worden? Stop dan niet na het lanceren van de webteksten.

Onze persoonlijkheid

Leer ons kennen

DLG Functioneel-kritisch

Functioneel kritisch
Wij gaan niet klakkeloos aan de slag, maar denken na over hoe jij jouw doel het beste bereikt. Zien we hoe het beter kan? Dan delen we dat altijd met je.

DLG Fris

Fris
Jouw unieke toegevoegde waarde vertalen wij in creatieve teksten met aansprekende voorbeelden. Clichés zijn verboden.

DLG Doelgroepgericht

Doelgroepgericht
Iemand die een vakantie boekt, wil anders worden aangesproken dan iemand die een uitvaart regelt. Bij het schrijven van webteksten spreken we jouw doelgroep optimaal aan.

DLG Zelfstandig

Zelfstandig
Jij wilt goede content, maar hebt weinig tijd. Wij begrijpen dat. Wij schakelen daarom volledig zelfstandig en houden je overal van op de hoogte.

Sitestructuur

Geef bezoekers een slimme routebeschrijving

Bezoekers lezen een website niet als een boek dat je begint in het eerste en eindigt in het laatste hoofdstuk. Online spring je van de ene naar de andere pagina. Daarom denken wij altijd na over de navigatie. Met buttons, call-to-actions en links zorgen we dat de lezer daar komt waar hij moet zijn.

Projectmanagement

Jouw hele project op rolletjes

Een website behelst meer dan goede teksten. Het afstemmen met de verschillende partijen vraagt om een strakke planning. Laat dat aan ons over. Wij maken een contentplanning waarin we alle voortgang bijhouden. Eventuele interviewafspraken maken we zelf. En uiteraard houden we jou van elke stap op de hoogte.

Vernieuwen

Met nieuwe webteksten schiet jij als een raket vooruit

Bijhouden

Jouw content staat nooit meer stil

Training

Vergroot zelf je vindbaarheid

Ga je zelf aan de slag met het schrijven van jouw webteksten? Zorg dan dat jouw teksten SEO-proof zijn. Zo weet Google waar jij op gevonden moet worden. En vinden je klanten je ook sneller. Tijdens onze training leggen we je precies uit hoe je het beste gebruik maakt van SEO.