Skip to main content

Thomas Dal

Nu Thomas groot is, is hij klein gebleven

Ik weigerde het toen ik nog klein was, maar werd het toch: volwassen. Hoewel mijn leeftijd oploopt, voel ik nog steeds het kind in mij. En dat levert ook jou iets moois op. Omdat ik buiten de lijntjes durf te kleuren en nog dagelijks op avontuur ga bij Door Lotje Getikt, ontvang jij one of a kind content.

DLG wink mint

“Ook na tien jaar teksten tikken, blijf ik mijzelf iedere keer uitdagen.”

Thomas DalTekstschrijver en adviseur

Geen macaroni, maar letters 

De mooiste creaties

Waar ik vroeger met stukjes macaroni de mooiste creaties maakte, creëer ik nu kunstwerken met letters. Door tijdloos te schrijven, te spelen met taal en te spreken in beeld, tik ik content die de lezer aanspreekt. Daarbij blijf ik uiteraard weg van teksten waarbij je de stof met een plumeau wil afpoetsen.  

Ik voel een drang om onderscheidende projecten op te leveren en daag mezelf altijd uit om met iets nieuws te komen. Iedere dag weer een perfecte alinea schrijven, qua ritme en taal. Waarmee de lezer wordt gegrepen, meegenomen en blijft hangen. Zo blijf ik mezelf en jou keer op keer verrassen.  

Effectief op het doel af

Slim communicatie-advies

Met kinderlijke verbazing luister ik naar jouw doelen. Waar wil jij heen met je organisatie en hoe springen we daar met slimme communicatie op in? Verwacht geen gehoorzame schooljongen, want ik durf anders te adviseren. Uit de ballenbak met gekleurde mogelijkheden pak ik de juiste voor jouw strategie. Een kind kan de was doen.  

Dit Lotje:

krijgt rillingen van clichés; 

heeft een journalistenrugzak gevuld met tien jaar ervaring; 

heeft een diva poes met papegaaiencomplex.