SEO webteksten

Schakel onze SEO schrijversdiensten in voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Je vindt onze SEO gecertificeerde tekstschrijvers in Tilburg op de Heuvelring, maar online overal. Wij schrijven teksten die gevonden worden, amuseren en informeren. Als partner van verschillende marketing- en internetbureaus voorzien wij dagelijks heel wat nieuwe websites volledig van tekstuele content. Voor de optimalisatie van bestaande websites hebben wij verschillende periodieke communicatiepakketten in de aanbieding. 

meer SEO-webteksten

Bloggen

SEO Blogs zijn geoptimaliseerd voor online gebruik. Door Lotje Getikt schrijft blogs volgens een periodieke afspraak. Hier hoef je zelf niets aan te doen. Wij verdiepen ons in jouw bedrijf en de branche en creëren onderwerpen en verhalen met nieuws- en informatiewaarde. Zo heb je geen omkijken meer naar de zoekmachine optimalisatie van jouw website en blijft deze actueel en boeiend voor de bezoeker.

meer blogs

B1 teksten

Wist je dat veel Nederlanders moeite hebben met het begrijpen van simpele teksten? Om deze reden houdt de overheid bijvoorbeeld taalniveau B1 aan voor al haar teksten. Wij vertalen jouw tekst in gewonemensentaal. Moeilijke woorden worden vervangen voor eenvoudige synoniemen. Daarnaast maken we de teksten korter, bondiger, actiever en levendiger. Zo bereik je jouw hele doelgroep optimaal. Ideaal voor webteksten, algemene voorwaarden, aanbestedingen en noem maar op.

meer B1 teksten

Contentpakketten

Een goede contentstrategie bestaat uit meerdere losse elementen die bij elkaar een geheel vormen. Door Lotje Getikt biedt diverse diensten aan om jouw website een ware autoriteit op Google te maken. Lokaal zoals je ons vindt op ‘tekstschrijver tilburg’ en nationaal. Met de perfecte basis voor stijl en toon spreek je jouw doelgroep op de man af aan. En doordat wij jouw online communicatie bijhouden ben je het hele jaar door zichtbaar. Bekijk snel onze pakketten.

meer contentpakketten

Magazines

Voor verschillende bedrijven schrijft Door Lotje Getikt complete bedrijfsmagazines. Jij bepaalt het doel en de doelgroep, wij voeren het uit. We bedenken onderwerpen en rubrieken, maken een plank, regelen interviews, schrijven de verhalen en voeren eindredactie uit. Daarnaast werken wij voor diverse publiekstijdschriften, vakbladen en bedrijfsmagazines. Afhankelijk van het doel en de doelgroep wordt de tone of voice bepaald. Wij denken ook in dit geval graag mee over onderwerpen, rubrieken en thema’s. De magazineteksten hebben altijd een creatieve insteek en zijn vlot geschreven.

meer magazines

Trainingen

Hoe scoor jij in de online survival of the fittest? Wij helpen je graag een slag te maken in deze strijd met een doelgerichte training. De basis leer je bij ons, vervolgens mag je zelf verder met jouw teksten. Leer bijvoorbeeld wervend schrijven of spijker jouw SEO-kennis bij. In een halve dag tijd leren wij jou op de Heuvelring in Tilburg alles wat je nodig hebt om als SEO tekstschrijver aan de slag te gaan. Uiteraard zijn we ook daarna nog beschikbaar voor prangende vragen.

meer trainingen

Nieuwsbrieven

Met een digitale nieuwsbrief houd je geïnteresseerden optimaal op de hoogte van alle ontwikkelingen in jouw bedrijf en kom je bovendien geregeld onder de aandacht bij de doelgroep. Door Lotje Getikt denkt graag mee over de strategie en neemt jou het schrijven, opmaken en versturen van de nieuwsbrief uit handen. Hierna worden ook de clicks en conversies gemeten om de volgende nieuwsbrief nog beter te maken dan de eerste en leads op te volgen.

meer Digitale nieuwsbrieven