Ons team

Online scoren, daar gaat het tegenwoordig om. Jij behaalt betere resultaten met onze hulp. Jarenlange ervaring met SEO-teksten voor onze brede groep opdrachtgevers bewijst dat keer op keer.

Door Lotje Getikt is een tekstbureau in Tilburg. Wij werken vanuit ons kantoor dat hartje centrum aan de Heuvelring ligt. Ons driekoppig team helpt jou verder met jouw content. Even voorstellen van links naar rechts: Charlotte is SEO-gecertificeerd schrijfster, online contentmaker, copywriter en eigenaresse van Door Lotje Getikt. Anne omschrijven we het beste als bedrijfsjournaliste en verhalenmaker. En Aranka vindt een creatief haakje in ieder onderwerp. Zo weet zij moeren en bouten om te toveren in aantrekkelijke musthaves voor iedere doelgroep.

Online meer zichtbaarheid met SEO-teksten

Wij zorgen ervoor dat klanten de weg naar jouw website vinden. Onze teksten zijn straight to the point en SEO-vriendelijk geschreven. Hiervoor benutten wij als professionele tekstschrijvers verschillende tools. Gaan SEO-teksten en kwalitatieve content samen? Wij beantwoorden deze vraag met een volmondig ja. Bij Door Lotje Getikt tref je geen onleesbare teksten vol zoekwoorden aan, maar verhalen die leuk zijn om te lezen en de doelgroep optimaal aanspreken. Zo steken mkb’ers hun kop boven het maaiveld uit en onderscheiden ze zich van de zolderkamerondernemer.

De doelgroep aanzetten tot actie

Bij Door Lotje Getikt hanteren we één gouden stelregel: What’s in it for me? Oftewel: wat heeft de klant aan deze tekst? Een bezoeker bedenkt zich in een split second of hij op jouw website blijft of weer weggaat. Het is dus zaak zijn aandacht snel te trekken. Dit doen wij door conversiegerichte teksten die de klant op zijn wenken bedienen. Daarnaast voegen we diverse lokkertjes als buttons en call-to-actions toe om de klant over de streep te trekken.

Nergens meer naar omkijken

De meeste ondernemers zien het nut van bloggen, nieuwsbrieven, whitepapers en e-books wel in, maar wie heeft er nou echt de tijd voor? Wij dus. Ons tekstbureau in Tilburg maakt een gedegen planning en zorgt dat al jouw content op tijd verschijnt, zonder dat jij er nog naar hoeft om te kijken. Laat het schrijfwerk maar aan ons over. Zo houd jij tijd over om je te richten op de kerntaken binnen jouw bedrijf.

Onze rugzak met certificaten

  • SEO gecertificeerd door SEOguru
  • Certificaat Social Media Advertising – How&Knower
  • Certificaat SEO Expert – How&Knower
  • Google Adwords Qualified Individual
  • Diploma in bedrijfsjournalistiek
  • Certificaat creatief schrijven
  • Gediplomeerd (tijdschrift)journalist

Alle content in dezelfde tone of voice

Met tone of voice bedoelen we de stijl van jouw teksten. Wij zorgen dat deze in overal hetzelfde is, zodat klanten jouw bedrijf snel herkennen. De stijl moet bovendien bij de doelgroep passen. Je kunt je wellicht voorstellen dat een jongerencentrum een andere toon hanteert in zijn teksten dan een begrafenisondernemer. Wij maken graag een ijkpersoon om vast te stellen wat de tone of voice van jouw bedrijf is.

Ons tekstbureau in Tilburg helpt met on- en offline teksten

Het maakt niet uit of we een papieren brochure of een hele website schrijven. Al onze content is erop gericht om jouw bedrijf in de kijker te spelen. We verrassen regelmatig met creatieve uitingen en invalshoeken.

Nog meer schrijvers

Wil je een berg productteksten aan ons kwijt of heb je een grote hub die snel geschreven moet worden? Wij hebben een vast team aan flexibele schrijvers tot onze beschikking en nog een handvol ideale freelancers. Met de hand geselecteerd. Zij zitten altijd klaar om snel voor je aan de slag te gaan.