Skip to main content

Werken of stage lopen bij DLG

Hé, nieuwe collega

Jongleren met pen, computer, telefoon en tijd: dat is werken bij Door Lotje Getikt. Wij helpen (middel)grote bedrijven en reclame- en marketingbureaus met SEO, conversiegerichte en mobielvriendelijke teksten. We bellen en typen, interviewen en typen, drinken koffie en typen.

En dat gaat de hele dag door. Dat harde werken combineren we overigens wel met flinke lachsalvo’s en we praten regelmatig tijdens een borrel bij over andere dingen dan werk.

DLG wink mint

“Door de grote diversiteit in opdrachten ontwikkel je meerdere kanten van jezelf en verschillende schrijfstijlen. Ik denk dat dit bij weinig andere nieuwsbladen zo is.”

Ismay KieskampOud-stagiaire

Leer ondernemen

Bedrijfsjournalistieke stage

Schrijven, dat kun jij allang. Maar hoe je aan klanten komt? Na een stage bij Door Lotje Getikt presenteer jij je met hetzelfde gemak aan opdrachtgevers als jouw vingers over het toetsenbord razen. Proef van het ondernemerschap en leer doelgroepgericht te schrijven. Want van epilepsiekliniek tot auto’s leasen: er is geen onderwerp waar jij je tanden niet in zet.

DLG Door Lotje Getikt

Enthousiast? Neem meteen contact op.

Gooi jezelf in het diepe

Dat leert het snelst

De koffie halen we zelf wel. Wij rekenen liever op jouw schrijftalent. Jij bent direct volwaardig lid van ons team en krijgt dezelfde verantwoordelijkheden als de rest. Dat betekent dat je niet te laat komt en je aan deadlines houdt. Maar ook goed plannen behoort tot jouw kwaliteiten. Dreig je kopje onder te gaan? Geef jouw grenzen dan op tijd aan. Wij gooien je graag een reddingsboei toe.

Je krijgt er veel voor terug

DLG Functioneel-kritisch

Je bent welkom
Veel ruimte voor eigen ideeën, input en initiatief

DLG Fris

Groene werkplek
Een tof kantoor in het centrum van Tilburg

DLG Doelgroepgericht

Flexibiliteit
Veel eigen verantwoordelijkheid en professionele begeleiding

 

DLG Zelfstandig

Variatie
Een eigen portfolio met afwisselende opdrachtgevers

Leer SEO schrijven

Knepen van het vak

Online gaan de ontwikkelingen razendsnel. Op het moment dat jouw schoolboeken worden gedrukt, is de informatie alweer verouderd. Wij spijkeren jouw kennis daarom graag bij volgens de laatste inzichten. Leer alles over online vindbaarheid, de elementen van een uitmuntende webtekst en goede zoekwoorden. Zo presenteer jij jezelf straks ook online perfect.

Floreer op feedback

Groei als bedrijfsjournalist

Jij komt bij ons om te leren. Daarom zijn we goudeerlijk in onze feedback. Daar moet je tegen kunnen. We halen je niet omlaag, maar zijn gemotiveerd om al jouw potentie te benutten. Want dat is waar jij het uiteindelijk voor doet. Heb jij een opmerking, idee of tip voor ons? Please do tell. Van feedback worden wij ook beter.

Ons team

Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

Solliciteer

Tik een sollicitatiebrief en overtuig ons