SEO tekstschrijver

Het jonge en sterk groeiende onlinemarketingbureau Stuurlui Online Marketing zocht een tekstbureau dat met hen mee kon groeien. Anderhalf jaar later werkt Door Lotje Getikt als vaste tekstschrijver voor Stuurlui. Naast het aanleveren van doelgroepgerichte SEO-teksten, onderhoudt Door Lotje Getikt onder meer het klantcontact, stellen we content-agenda’s op en houden we de websites up-to-date met wekelijkse of maandelijkse content. Stuurlui houdt hierdoor meer handen vrij om zich te richten op hun expertise, waardoor het marketingbureau flink kan groeien.

SEO tekstschrijver

Bijzondere tekstschrijver gezocht

Mede-oprichter Sjoerd Kuipers: “Ons bedrijf groeide hard en we hadden behoefte aan een goede tekstschrijver. In het verleden hebben we een paar slechte ervaringen met copywriters, dus we waren in eerste instantie huiverig om een nieuw tekstbureau in te huren. Charlotte kwam ik via via op het spoor. Het feit dat Door Lotje Getikt zich niet als de zoveelste freelancer, maar als tekstbureau profileerde, sprak ons aan. Bovendien groeide ons bedrijf op dat moment explosief, dus zochten we een partner die met ons mee kon groeien. Uiteindelijk stuurde ik haar een LinkedIn-bericht.”

Een sluitende samenwerking

Door Lotje Getikt biedt een compleet pakket aan waarbij er ook wordt gedacht aan een stukje projectmanagement. “Wij zijn ontzettend druk met onze eigen klanten, dus deze proactieve houding is bijzonder welkom”, vertelt Sjoerd. Bijkomende voordelen zijn dat de tekstschrijvers hun weg kennen in WordPress en alle content SEO opleveren. Sjoerd: “Tijdens het eerste gesprek werd direct duidelijk dat wij een match waren. De propositie sloot, en sluit nog altijd, perfect aan op onze dienstverlening.”

“Bij Door Lotje Getikt zijn wij honderdduizend procent zeker dat de teksten in goede handen zijn.” – Sjoerd Kuipers van Stuurlui

Een opdracht waar beide partijen trots op terugkijken, is het schrijven van 25 SEO-pagina’s voor International Vision Centers. Doordat de onlinemarketingstrategie van Stuurlui perfect aansloot op de SEO-teksten van Door Lotje Getikt verdubbelde het aantal afspraken dat wordt gemaakt via de website van International Vision Centers.

Meedenkende partners

Van een goede tekstschrijver mag je verwachten dat hij meedenkt over de juiste vorm van de content. Sjoerd: “Door Lotje Getikt komt zelf met nieuwe ideeën voor teksten en campagnes. Het tekstbureau is een steun in onze rug, waardoor wij zelf extra hard kunnen groeien. Inmiddels bedienen wij grote klanten met hoge kwaliteitseisen. Wanneer wij teksten uitbesteden aan een externe tekstschrijver, moeten we honderd procent zeker weten dat ze in goede handen zijn. Dit gevoel hebben wij bij Door Lotje Getikt altijd.”

“Door Lotje Getikt is een steun in onze rug waardoor wij zelf extra hard kunnen groeien.” – Sjoerd Kuipers van Stuurlui

Een effectief partnerschap

Een van de pluspunten aan de samenwerking vindt Stuurlui de vlotte communicatie. “Alle medewerkers van Door Lotje Getikt zijn erg toegankelijk. Ik kan bellen, mailen en appen wanneer ik maar wil. Daarnaast plant het tekstbureau elk half jaar een evaluatie waarbij ze strategisch meedenken. Hierdoor is onze samenwerking efficiënter en hechter geworden en is er een partnerschap gevormd waarop wij volledig kunnen terugvallen”, aldus Sjoerd.

 

Ben jij net als Stuurlui op zoek naar een creatief tekstbureau, dat een groot deel van het klantencontact uit handen neemt? Met Door Lotje Getikt als partner groei je door. Neem contact met ons op!