Content Hubs

Indicia

Gebruik een content hub als perfecte online groeibooster. Dat SEO hubs werken, bleek al uit het eerste maandoverzicht van Indicia voor HelloCars. Vanuit een startpositie zonder website, staan meer dan 40 zoektermen in no time op de eerste pagina van Google. Daarvan hebben er maar liefst 30 een nummer één positie. Jel Bedaux van Indicia: “We vliegen onze concurrenten voorbij. Het blijft niet alleen bij uitstekende positionering. We verkopen daadwerkelijk auto’s en financieringen en hielpen al zo’n 350 ondernemers.”
Bekijk de referentie En lees wat content hubs voor jouw kunnen betekenen
Win jouw aanbesteding Lees waarom Athlon enthousiast was

Aanbesteding redigeren

Athlon

Het winnen van een aanbesteding zit niet alleen in de beste producten of diensten tegen de scherpste prijs, het is ook een kwestie van overtuigingskracht. Wanneer de beoordelaar begrijpt wat jij kunt betekenen en positief is over jouw verhaal, heb je een grotere kans gekozen te worden. Athlon liet voor een belangrijke potentiële opdrachtgever hun aanbesteding redigeren op leesbaarheid en taalgebruik. Met succes: de leasemaatschappij kreeg de opdracht gegund.

Communicatiegids

Connexie

Tekst en content zijn subjectief. Iedereen heeft er een andere kijk op. Toch herken je de taal van een bedrijf soms direct. Zo is Bol.com de winkel van ons allemaal en geeft Coolblue alles voor een glimlach. Een professioneel bedrijf spreekt dezelfde taal. Dit zorgt voor eenduidige berichtgeving en creëert vertrouwen bij de klant. Iedere collega mag zichzelf blijven, maar globale regels zorgen voor een prettig vertrekpunt waar je alle communicatie aan op kunt hangen. Van het verzenden van een e-mail tot het schrijven van blogs en de boodschap op de kerstkaart.
Bespaar tijd Connexie wint met de communicatiegids dagelijks veel tijd