Creatief projectverslag

Provincie Noord-Brabant

Zet jouw project optimaal in het zonnetje met een uniek eindverslag, projectverslag of jubileummagazine. Wij schrijven enthousiasmerende teksten, zodat jouw lezers niet alleen begrijpen wat jouw bedrijf heeft gepresteerd, maar het ook voelen. Ontdek hoe we het eindverslag van de provincie Noord-Brabant in een ongekend aantrekkelijke jas staken.
Bekijk de referentie En lees wat een creatief projectverslag voor jou kan betekenen
Win jouw aanbesteding Lees waarom Koninklijke Ahrend enthousiast was

Aanbesteding redigeren

Koninklijke Ahrend

In een beperkt aantal regels veel zeggen. En dan zo dat het de lezer direct grijpt. Dat is een professie. En hoewel projectinrichter Koninklijke Ahrend “kwalitatief uitstekende mensen heeft die weten hoe de hazen lopen, is het soms zinvol om een externe professional mee te laten kijken”, vindt Ruud Voerman, de manager TenderOffice. Spoiler alert: Ahrend won deze tender.

Communicatiegids

Connexie

Tekst en content zijn subjectief. Iedereen heeft er een andere kijk op. Toch herken je de taal van een bedrijf soms direct. Zo is Bol.com de winkel van ons allemaal en geeft Coolblue alles voor een glimlach. Een professioneel bedrijf spreekt dezelfde taal. Dit zorgt voor eenduidige berichtgeving en creëert vertrouwen bij de klant. Iedere collega mag zichzelf blijven, maar globale regels zorgen voor een prettig vertrekpunt waar je alle communicatie aan op kunt hangen. Van het verzenden van een e-mail tot het schrijven van blogs en de boodschap op de kerstkaart.
Bespaar tijd Connexie wint met de communicatiegids dagelijks veel tijd