Skip to main content

Referentie op jouw website

Zij vertellen wat jij niet kunt zeggen

Niemand kan jouw bedrijf zo goed verkopen als jij, toch? Mis. De slager die zijn eigen vlees keurt, veroorzaakt vooral argwaan. Vertel jouw verhaal liever met referenties. Mooie, inhoudelijke klantverhalen op jouw website. Want mensen die met naam en toenaam vertellen hoe blij ze met jou zijn, dát wekt pas vertrouwen.

DLG wink mint

“Referenten vinden het soms spannend om hun verhaal te doen. Daarom stellen wij ze eerst op het gemak door te kletsen over koetjes en kalfjes. Als we aanvoelen dat het ijs gebroken is, branden we pas los.”

Charlotte BackxSEO-specialist en adviseur

Zichtbaarheid

Ga voor een online etalage

Die stijlvolle ton-sur-toncombinatie op de etalagepop wil je meteen passen. En de grijze, ribfluwelen bank in het raam van de woonwinkel trekt je direct naar binnen. Jammer dat er geen vitrine voor jouw projecten bestaat. Maak van jouw website daarom een online etalage. Hier inspireren we toekomstige opdrachtgevers met jouw indrukwekkendste opdrachten. 

Charlotte Backx

Een greep uit onze blog projecten

6 februari 2023 in Communicatieadvies

Inclusief schrijven: de communicatietrend van 2023

Trend of noodzaak: je kunt er anno 2023 hoe dan ook niet…
Read More
5 februari 2023 in Communicatieadvies

Vergroot je doelgroep: schrijf op B1-niveau

Een groot deel van Nederland is laaggeletterd. Laaggeletterdheid betekent dat je moeite…
Read More
25 januari 2023 in Communicatieadvies

Ga voor goud met employer branding

Iedereen moet er op dit moment mee dealen: een personeelstekort. Terwijl extra…
Read More

Complimenten

Stuur op wat er gezegd wordt

Laat klanten zelf iets over jouw organisatie schrijven en je krijgt zoiets als “we vonden het gewoon goed”. Een fijn compliment natuurlijk, maar het zegt vrijwel niets over jouw kwaliteiten en het enthousiasme spat er nog niet van af. Door Lotje Getikt vraagt tijdens een interview daarom goed door naar de specifieke reden dat een opdrachtgever zo tevreden was. Zodat anderen denken: “Hee, dat wil ik ook.”

Onze persoonlijkheid

Leer ons kennen

DLG Functioneel-kritisch

Functioneel kritisch
Wij gaan niet klakkeloos aan de slag, maar denken na over hoe jij jouw doel het beste bereikt. Zien we hoe het beter kan? Dan delen we dat altijd met je.

DLG Fris

Fris
Jouw unieke toegevoegde waarde vertalen wij in creatieve teksten met aansprekende voorbeelden. Clichés zijn verboden.

DLG Doelgroepgericht

Doelgroepgericht
Iemand die een vakantie boekt, wil anders worden aangesproken dan iemand die een uitvaart regelt. Bij het schrijven van webteksten spreken we jouw doelgroep optimaal aan.

DLG Zelfstandig

Zelfstandig
Jij wilt goede content, maar hebt weinig tijd. Wij begrijpen dat. Wij schakelen daarom volledig zelfstandig en houden je overal van op de hoogte.

Continuïteit

Referenties brengen jouw website in beweging

Jouw bedrijf staat nooit stil. Waarom de website dan wel? Een artikel uit 2016 laat nu niet echt zien dat jij constant in beweging bent. Houd jouw content daarom up-to-date. Met referentieverhalen sla je twee vliegen in één klap: je vernieuwt de website en werkt tegelijkertijd aan jouw geloofwaardigheid. 

Projectmanagement

Zonder dat je er moeite voor doet

Leuk, die referentieverhalen, maar jij kunt de ping van jouw mail nu al niet meer horen. Betekent dit nog meer werk? Nee, hoor. Lever ons de contactgegevens van jouw referent aan en Door Lotje Getikt zorgt voor de rest. We plannen de afspraak in, geven de referent een correctieronde en houden de status bij in een contentagenda. Zo krijg jij een kant-en-klaar product dat meteen op de website kan.

Vernieuwen

Met nieuwe webteksten schiet jij als een raket vooruit

Bijhouden

Jouw content staat nooit meer stil

Training

Ga zelf aan de slag

Ben je zelf al druk aan het bellen van referenten? En tik na daarna net zo makkelijk een referentieverhaal? Denk er dan aan dat jouw klanten die verhalen willen vinden. Daar zorg jij voor door de teksten SEO te schrijven. Voeg zoekwoorden toe in de tekst en koppen. En het liefst ook nog in de backend. Tijdens een SEO training van DLG leer je hier alles over.