Training wervend schrijven

Laat bezoekers rond jouw website zwermen

Veel bedrijven zoeken intensief naar manieren om een hoge positie te krijgen in Google, maar vergeten de webteksten te optimaliseren. Terwijl je juist de bezoekers die op jullie website komen wilt vasthouden en overtuigen van jullie producten en diensten. Volg de training wervend schrijven om deze basisregels van conversiegerichte teksten onder de knie te krijgen.

Training wervend schrijven

Training wervend schrijven

  • De workshop duurt tussen de drie en vier uur
  • Je kunt de cursus boeken vanaf 4 personen
  • Wij komen graag naar jou toe, maar je mag natuurlijk ook naar ons komen

De vaart erin

Schrijven is schrappen. De bezoeker heeft niets aan ellenlange poëtische zinnen, maar wil graag direct weten wat hij bij jou kan vinden. Daarom leren wij jou graag hoe je actieve zinnen maakt. Weg met de lijdende vorm en ook onnodige werkwoorden mogen de prullenbak in.

‘Goed geschreven teksten zorgen voor
meer verkoop en actie’

Show, don’t tell

Heb jij ook een ‘leuk’ kantoor of ‘fantastische’ werknemers? Heel fijn, maar kun je ook vertellen waarom dat zo is? Jouw teksten zijn een stuk sterker als je deze zaken concreet maakt. Zo hoeft de bezoeker niet te gissen. Vertel dus dat jullie ruime kantoor plek biedt aan vergaderingen voor wel tien personen. Dat vertelt een stuk meer. Wij leren je daarom conversiegericht schrijven.

Wervend schrijven draait om emotie. Zorg dat jouw teksten de bezoeker raken. Denk aan bijvoeglijke naamwoorden, maar ook aan werkwoorden. Je kunt schrijven “de school heeft een personeelstekort’, maar ‘de school kampt met een nijpend personeelstekort’ komt toch een stuk beter over.

Een doelgroepgerichte boodschap

Voor wie schrijf jij? En zeg nou niet iedereen, want dat is nooit het geval. Durf te selecteren om bezoekers doelgerichter op jouw website te krijgen. Als de lezer zich aangesproken voelt, komt dat jouw conversie alleen maar ten goede. Een ijkpersoon helpt trouwens ook. Het komt allemaal aan bod.

Spreek de bezoeker beter aan

Leer wervend schrijven en zorg dat jouw bezoeker blijft plakken.