Bedrijfsmagazine met compleet portfolio

Bloom Wedding

Bloom Wedding bestaat 5 jaar en viert dat met een prachtig bedrijfsmagazine vol met de schitterendste bruiloften uit die periode. Weddingplanner Shirley Pisano vroeg tekstbureau Door Lotje Getikt het hele bedrijfsmagazine van teksten te voorzien.

Lees het hele magazine

Foto: Ralf van Eppel Fotografie

Weddingplanner Shirley Pisano verzorgt al vijf jaar de mooiste huwelijksdagen voor de gelukkigste stellen. Met Bloom Wedding is ze de hele wereld al overgevlogen om koppels een droomdag te bezorgen.

Lees het magazine direct online.

Bedrijfsmagazine bij jouw jubileum

Haar portfolio zit vol met schitterende bruiloften en haar gedachten bomvol met originele thema’s, ideeën voor aankleding en prachtlocaties. Een vijfjarig jubileum leek Shirley te perfecte gelegenheid om een portfolio tijdschrift te maken waarbij al deze zaken voorbij komen en die aanstaande newlyweds inspireren voor de dag van hun dromen.
Tekstbureau Door Lotje Getikt mocht alle teksten van dit magazine schrijven. Een fantastische opdracht die een prachtig bedrijfsmagazine heeft opgeleverd.

Ook iets voor jouw bedrijf?

Geef tips, deel leuke feitjes, verwerk een toffe infographic over de afgelopen jaren, vertel meer over diensten waarmee jouw klanten misschien niet eens bekend zijn. Zo geef je een waardevol cadeau en hebben de ontvangers en lezers jouw weer op het vizier.