Website met SEO teksten

Onze partner Stuurlui koppelde ons aan International Vision Centers voor een website met SEO teksten. De ooglaserkliniek wilde online meer zichtbaarheid en de teksten moesten kwalitatief beter. Na een uitgebreid interview (her)schreef Door Lotje Getikt hun uitgebreide website van maar liefst 30 pagina's.

Bekijk de website

Door samenwerkingen aan te gaan met partners scoort een website direct goed. De technische en visuele aspecten laten we in dit geval aan Stuurlui en de SEO teksten dienen als solide fundament voor een krachtige website.

De website van IVC moest informatief worden, maar ook aanzetten tot actie. Door Lotje Getikt dompelde zich daarom onder in de wereld van ooglaseren en deed een uitgebreid interview met een van de behandelaars. De teksten zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar de website is ook SEO vriendelijk. Wij zijn namelijk van mening dat deze twee begrippen prima door een deur kunnen.

Twee keer zo veel afspraken

Het project voor IVC was een samenwerking tussen Stuurlui en Door Lotje Getikt. Onze inspanningen werpen zijn vruchten af: IVC ziet een verdubbeling van het aantal afspraken dat via de website wordt gemaakt.

De website werd SEO vriendelijk gemaakt door de toevoeging van buttons en call-to-actions. Zo leiden we de lezer ongemerkt van de ene naar de andere pagina met het oog op meer conversie. De geïnteresseerde die op de pagina kijkt voor ooglaseren wordt ook geattendeerd op de mogelijkheden van lens-implantatie. Onderin elke pagina is uiteraard de mogelijkheid om direct een afspraak in te plannen.

Laat geen kansen liggen

Kan jouw website wel een upgrade gebruiken? Door Lotje Getikt maakt jouw webteksten SEO vriendelijk zodat klanten de weg naar jouw bedrijf vinden.