SEO teksten schrijven

DSTRDCT is een merk van Bag Boys. Het label ontwerpt functionele, maar modieuze leren tassen. Bag Boys schakelde Door Lotje Getikt in om SEO teksten te schrijven voor hun Over Ons pagina op de nieuwe website. Het resultaat is een prachtig profiel van het merk DSTRCT.

Online kennismaken

Hoewel Bag Boys niet direct aan consumenten verkoopt, wilden zij wel graag een online visitekaartje hebben. Hun website is dan ook vooral gericht op inspiratie met mooie grote foto’s en veel witruimte. Het merk wilde daarnaast graag de klant wat meer vertellen over hun prille historie en beweegredenen. Door Lotje Getikt schreef daarom hun Over Ons pagina.

District

Stel doelen

Voordat je begint met de content van jouw website is het belangrijk om jezelf wat doelen te stellen. Wat wil je bereiken met deze teksten? In het geval van Bag Boys hoeven zij geen directe verkopen uit hun website te halen, maar willen zij de consument wel graag inspireren. Daarnaast kunnen verkopers uiteraard aangeven dat zij DSTRCT graag in hun winkel zouden zien.

SEO teksten schrijven

Hoewel de website vooral gericht is op beeld, wilde Bag Boys graag een inspirerende boodschap op hun Over Ons pagina. Door Lotje Getikt werd daarom inschakelde om SEO teksten te schrijven. Wij schreven content waarin we de klant laten kennismaken met de bedrijfsfilosofie, collectie en materialen. De teksten zijn daarnaast voorzien van handige buttons en call-to-actions om de klant aan te sporen om tot actie over te gaan.

Hulp bij webteksten

Wij helpen jou graag jouw webteksten op scherp zetten. Bij ons ontvang je dan ook standaard een zoekwoordenonderzoek, interview en correctieronde.