Doelgroepgerichte SEO teksten

Nessos

Voor de nieuwe website van Nessos schreef Door Lotje Getikt SEO teksten. In samenwerking met internetbureau 2manydots realiseerden we zowel een technische als tekstuele zoekmachine optimalisatie. Door Lotje Getikt verzorgde als SEO tekstschrijver de content.

SEO teksten Nessos

Doelgroepgerichte SEO teksten

Webteksten die goed scoren in de zoekmachine is één, maar nog veel belangrijker is dat ze scoren bij de doelgroep. Dit kan een lastige combinatie zijn. De doelgroep waarop Nessos mikt zijn niet de DGA’s en MKB’ers die op zoek zijn een Oracle-pakket om af te nemen, het zijn juist de ICT’ers die binnen het bedrijf werken en tegen een logistiek probleem aanlopen.

Bekijk de website

Door Lotje Getikt werkte met 2manydots samen om de nieuwe website van Nessos zoekmachine optimaal te maken. Onder andere met goede SEO content werd de basis gelegd. Nessos optimaliseert nu hun eigen website om deze actueel en interessant te houden voor de doelgroep.

Nessos

Inzetten op vraagstellingen

Een doelgroep met verstand van zaken, maar op zoek naar net dat extra beetje kennis om de gigantische IT-spaghetti binnen het grote bedrijf te ontrafelen en efficiënt in te richten. SEO teksten krijgen op die manier een heel andere vorm. De zoektermen zijn eerder probleemstellingen. Door dit in de website te integreren en Nessos neer te zetten als betrouwbare kennispartner moet de naamsbekendheid worden vergroot.

SEO teksten voor jouw doelgroep

Ook voor jouw doelgroep schrijven wij geschikte teksten die inspireren, adviseren en online goed scoren. Laten we snel bepalen hoe jou doelgroep eruit ziet. Des te sneller heb je goede online teksten.