Online aanbevelingen

Online reviews vergroten jouw geloofwaardigheid en je etaleert jouw successen. Door Lotje Getikt schrijft daarom regelmatig online aanbevelingen voor onze partner Stuurlui. Dit is een online marketingbureau met een specialisme in WordPress websites.

Online aanbevelingen

Creëer betrouwbaarheid

Het anonieme karakter van internet schept niet per definitie een vertrouwensband tussen een bedrijf en haar klant. Online reviews kunnen hierbij helpen. Laat een tekstbureau professionele teksten schrijven waarin jouw klanten met naam en toenaam worden genoemd. Zo etaleer je jouw succes en versterk je jouw geloofwaardigheid.

Stuurlui online marketing

Vertel het met online aanbevelingen

Online aanbevelingen vertellen alles wat jij als bedrijf niet over jezelf kunt zeggen. Jij kunt wel over jezelf zeggen dat jouw team bestaat uit “jonge, vlotte mensen die weten waar het om gaat”, maar zo’n zin heeft net iets meer gewicht als hij van een klant komt. De referentie fungeert als het ware als een stukje bewijs dat jouw bedrijf kracht en geloofwaardigheid geeft.

Maak er een volwaardige tekst van

De referenties op de meeste websites gaan niet verder dan een quote van één regel. Wij vinden dat een gemiste kans. Je kunt er immers ook een mooie converterende tekst van maken. Hang er dus een goed zoekwoord aan dat samenvat wat jouw werkzaamheden waren voor de betreffende klant. Zo geef je jouw online aanbevelingen body en dragen ze bij tot betere zoekresultaten.

Wij schrijven jouw online aanbevelingen

Laat jouw klanten vertellen waarom jij de beste bent. Een goede referentie geeft jouw imago een boost.