SEO content schrijven

UBN Uitzendbureau

Onze partner Stuurlui vroeg om SEO content te schrijven voor hun klant UBN Uitzendbureau. Wij namen de webteksten onder handen en gingen daarnaast aan de slag met wat mooie referenties. Bekijk het resultaat hier.

Webteksten met karakter

De nieuwe webteksten van UBN moesten de merkbelofte duidelijk uitstralen: een uitzendbureau waarbij niet alleen de opdrachtgever, maar ook de werkzoekende centraal staat. Geen doorschuivers, maar een goede match. Aan ons de schone taak om deze content te schrijven.

Bekijk de website

Door een slimme bundeling van krachten werd de website van UBN een plaatje om te zien. Kijk zelf eens wat je ervan vindt. Of misschien heb je gewoon nog een baan nodig. ­čśë

Content schrijven in de vorm van referenties

Een mooie manier om de content op jouw website doorlopend te blijven updaten is door het schrijven van referentieverhalen. Dit mes snijdt aan twee kanten: je blijft relevant en je laat klanten aan het woord over jouw dienstverlening.

UBN Uitzendbureau vindt een baan die bij jou past

Aan de slag met een conversiespecialist

Het is mogelijk om websitebezoekers te beïnvloeden in hun keuzes. Stuurlui werkt daarom samen met een conversiespecialist die onderzoek doet naar gebruikersgedrag. Zo werd er bewust voor gekozen om de homepage van de website erg rustig te houden. De bezoeker wordt nu geleid naar hetgeen dat er het meest toe doet: het zoeken van vacatures.

Laat ook jouw content schrijven

Webteksten schrijven, daar heb jij toch helemaal geen tijd voor? Laat daarom jouw content schrijven door ons tekstbureau. Wij helpen je graag.