Freelance tijdschriftjournalist

De T - ASEGA Media

ASEGA Media brengt diverse tijdschriften uit. Uitgaansmagazine De T is een lokaal magazine waarvoor Door Lotje Getikt als freelance tijdschriftjournalist specials schrijft. Lotje denkt mee over de invulling van de pagina's, de invalshoek en de tone of voice.

Moerenburg Special Magazine De T

Dolen door het Dwaalgebied

Het Tilburgse Uitgaansmagazine De T vroeg Charlotte als freelance tekstschrijver regelmatig een special te schrijven. Het Dwaalgebied in de binnenstad van Tilburg was net booming toen Tekstbureau Door Lotje Getikt een rondje maakte met de Stadsgidserij en alles leerde over deze mooie straten waardoor je heerlijk kunt slingeren. We gingen op bezoek bij de winkeliers en interviewden wethouder Erik de Ridder over de plannen in dit gebied.

Moerenburgspecial

Twaalf pagina’s voor het publiekstijdschrift De T over het mooie gebied Moerenburg in Tilburg. Als freelance tijdschriftjournalist leerde Charlotte over de bloemetjes en bijtjes en over een klein stukje geschiedenis van deze Brabantse stad. Daarnaast had Door Lotje Getikt de eer om een voorwoord te schrijven voor het magazine. De titel luidde: “kijk mama, daar groeit pizza aan de boom”.

Freelance tijdschriftjournalist

Bij Door Lotje Getikt werken twee journalisten afgestudeerd in de richting tijdschrift. Charlotte Backx werd daarnaast genomineerd voor de Zilveren Pluis tijdens haar minor bedrijfsjournalistiek voor het vakblad dat zij destijds schreef. De passie voor bedrijfscommunicatie en tijdschrift resulteren in schitterende bedrijfsbladen en verschillende klussen voor commerciële specials en rubrieken.

freelance tijdschriftjournalist

Journalisten voor jouw communicatie

Journalisten met een passie voor marketing. Dat zijn wij. We helpen je met contentmarketing online en schrijven met evenveel plezier regelmatig voor verschillende vakbladen en bedrijfsmagazines.