Luxe Advertorial schrijven

HIT MKB

Een advertorial schrijven kan de ideale manier zijn om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten. Voor het Conservatorium Hotel maakten wij een luxe advertorial met prachtige, grote foto's voor in het HIT MKB ledenmagazine.

Luxe Advertorial schrijven

Redactionele advertentie

Een advertorial is een verkapte advertentie in de vorm van een mooi groot artikel. Het is dus een reclameboodschap in de vorm van een redactioneel stuk. Dit zorgt er over het algemeen voor dat lezers een positiever beeld krijgen van het betreffende bedrijf.  Dit stuk kan zowel on- of offline uitgegeven worden. Wil je dat wij een advertorial schrijven voor jouw bedrijf? Dat kan! Bij Door Lotje Getikt schrijven wij verschillende soorten advertorials. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een redactioneel stuk in een magazine of een mooi blog op de website. Alles is mogelijk.

Lees de advertorial over het Conservatorium Hotel op ISSUU.

Advertorial schrijven

Een goed voorbeeld van een advertorial die wij schreven is het stuk over het Conservatorium Hotel voor het ledenmagazine van HIT MKB. Het was voor deze partij een mooie plek om een brede doelgroep te laten zien wat het te bieden heeft. Een grote groep zakenmannen en -vrouwen werd bereikt door de wervende teksten die voorzien waren van prachtige, professionele foto’s.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het schrijven van een advertorial? Wij doen het graag voor jou. Wij zorgen voor een prachtig verhaal over jouw bedrijf.

Advertorial HIT MKB