Eindverslag Provincie Noord-Brabant

Provincie Noord-Brabant

Een eindverslag, projectverslag of jubileummagazine. Het zijn uitingen waarmee je een project optimaal in het zonnetje zet. Dat waar bloed, zweet en tranen in zit, wil je delen met de wereld. Misschien met vrienden en familie, maar vooral met potentiële klanten. Wij schrijven dit soort artikelen met passie en enthousiasme en brengen jouw project op papier tot leven. Zo ook voor de Provincie Noord-Brabant.

Eindverslag Provincie Noord-Brabant

We vertellen hoe het project de omgeving versterkt, voor dynamische ontwikkeling zorgt of hoe je onderneemt of recreëert in het gebied. Na het lezen is de projectleider trots op zijn prestatie en heeft de neutrale lezer direct zin om dit stukje Brabantse natuur te bezoeken.

De case

De provincie investeert in totaal 56 miljoen euro in 3 Brabantse landschappen: Het Groene Woud, De Maashorst en De Brabantse Wal. De regio’s investeerden daarnaast bijna 75 miljoen euro om de plannen te realiseren. In totaal zijn er 8 natuur- en landschapsprojecten opgestart. Die worden weer opgedeeld in 63 deelprojecten. Deze verdienen allemaal evenredige aandacht.

Naslagwerk voor deelnemers

Na jaren aan planningen, gesprekken, begrotingen, schoffelen, bouwen, verbouwen, zaaien en oogsten, wil de Provincie dat er een momentum komt. Eén gelegenheid waarop alle projectdeelnemers in het zonnetje worden gezet. Het eindverslag is een salontafelboek dat je met trots laat zien aan vrienden en familie. Of dat je zelf nog eens tevreden doorbladert.

Ontdek in het referentieverhaal hoe dit proces verliep.

Voordelen van een projectverslag

Voor de Provincie Noord-Brabant vertalen we de aanpak van de projecten en de behaalde resultaten naar een creatief verhaal. Noodzakelijke informatie komt aan bod, maar het boek leest vooral lekker weg. De verhalen zijn positief, enthousiast en de passie voor ieder natuurgebied druipt van de letters af. Een boekwerk om regelmatig door te bladeren dus.