Digitale Nieuwsbrieven

2manydots

De inzet van een digitale nieuwsbrieven kan het verkeer naar je website flink verhogen. Bijvoorbeeld door abonnees te informeren met nieuws en ontwikkelingen binnen jouw branche en door ze te enthousiasmeren door cases die je onlangs hebt opgeleverd.

internetbureau 2manydots

Voor internetbureau 2manydots maakt Door Lotje Getikt gemiddeld twee keer per maand een online nieuwsbrief. Lotje bewaakt de planning, helpt medewerkers herinneren dat ze nog een blog moeten schrijven, redigeert de teksten, verzint onderwerpen en invalshoeken, schrijft zelf blogs, ontwerpt de nieuwsbrief en verzendt deze uiteindelijk ook.

digitale nieuwsbrieven voor 2manydots

Digitale nieuwsbrieven

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de inzet van e-mailmarketing veel kan doen voor de zichtbaarheid van jouw website. Zo zou het verzenden van een mailing veertig keer efficiënter zijn dan het plaatsen van een post op sociale media. Dit heeft uiteraard direct effect op de zichtbaarheid van jouw bedrijf en het optimaliseren van de conversieratio. In een blog dat wij onlangs schreven noemen we nog zes voordelen van een digitale nieuwsbrief voor ieder bedrijf.