Wekelijks bloggen voor 2manydots

2manydots

Voor internetbureau 2manydots schrijft Door Lotje Getikt wekelijks een SEO blog of nieuwsbericht over opgeleverde websites, actuele cases en nieuwe klanten. Dit verbetert de online vindbaarheid en houdt geïnteresseerden op een leuke manier op de hoogte.

Wekelijks bloggen helpt 2manydots om hun website actueel te houden. Hierdoor scoort hij beter in zoekmachines zoals Google. Uiteraard werkt het ook goed voor de doelgroep: niet alleen weten zij waar het internetbureau zich mee bezig houdt, ze merken dat het internetbureau bovendien predict what they preach.

Slimme onderverdeling van het blog

Het wekelijkse blog is iedere week op dezelfde manier ingedeeld. We hangen tags aan iedere referentie zoals ´zoekmachineoptimalisatie’, eenvoudige CMS’, ‘Mobiele website’, enzovoorts. Dit soort tags bieden grote voordelen in de SEO-strategie.

“De online reserveringen zijn afgelopen zomer verdrievoudigd”, aldus Alex van der Walle, eigenaar van Rijwielshop Vlissingen.

  • 62% meer zoekmachine verkeer
  • 136% meer doel conversies
  • 82% meer website bezoeken
  • 10% lagere mobiel bounce ratio

Duidelijke resultaten

Na een korte inleiding in de vorm van een quote, worden in ieder blog de eerste cijfers getoond. Zo ziet de lezer in een oogopslag de voordelen die de referent heeft overgehouden aan een nieuwe website bij 2manydots.

“Waar wij voorgaande jaren iedere zomer gemiddeld 90 fietsen verhuurde via online reserveringen, steeg dit aantal afgelopen jaar naar 285 enthousiaste fietsers die graag een rondje Vlissingen deden.”

De referent vertelt

In het artikel, waarbij de referent natuurlijk verschilt per wekelijks blog, zijn de eerste twee alinea’s voor de referent. Dit is precies voldoende om het enthousiasme over zijn nieuwe website te lezen, zonder dat het wordt overdreven. Uiteraard wordt er gesproken over zaken waar de lezer ook behoefte aan kan hebben. Dit vergroot de kans om van de lezer een klant te maken.

  • Technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google
  • Volledig herzien ontwerp geoptimaliseerd om sneller en eenvoudiger de gewenste fiets te huren
  • Mobiele site zodat deze goed zichtbaar is op computer, tablet en smartphone
  • Volledig op maat ontworpen reserveringsmodule

Doelstellingen bij belangrijke zoekwoorden

Het volgende onderdeel van dit wekelijks terugkerende artikel zijn de doelstellingen die de referent wilde halen. Deze doelstelling zijn altijd terug te leiden aan de tags die worden gebruikt en door de juiste woorden te gebruiken, werkt die bulletlijstje uitstekend voor SEO.

Wekelijks bloggen helpt 2manydots met hun positie in Google

Dat is vast ook wat voor jou

Neem voor een vrijblijvend gesprek over contentcreatie eens contact op met Door Lotje Getikt. Wij werken graag met je mee. Dit betekent dat wij ook onderwerpen kunnen bedenken, een contentplanning opstellen en bijhouden, de artikelen verspreiden via e-mailmarketing en social kanalen en de artikelen voor jou online plaatsen. Zo heb je nergens meer omkijken naar wanneer je dat wilt.