SEO Blog

Emmely van Mierlo

Fotograaf Emmely van Mierlo wilde online graag meer zichtbaarheid om in het langetermijngeheugen van de doelgroep te beklijven. Misschien heeft de doelgroep nu nog geen fotograaf nodig, maar als ze dat over een half jaar wel hebben, denken ze door goede content marketing direct aan jou. Door Lotje Getikt helpt haar met een tweemaandelijks social media plan, inclusief SEO blog.

SEO Blog

Socialmediaplan

Social media is leidend voor het contentpakket van Emmely van Mierlo. Wij bedenken tien LinkedIn-berichten die steeds verspreid worden over een periode van twee maanden. Dit doen we op dezelfde manier als soaps worden vormgegeven: alle berichten bij elkaar vormen een verhaal, maar het is heus niet erg als de doelgroep er een of twee mist. Bij dit socialmediaplan maken we een SEO blog  waarnaar de LinkedIn-berichten regelmatig linken. We vertellen bijvoorbeeld hoe Emmely ervoor zorgt dat jouw medewerkers met een oprechte glimlach op de foto staan.

Onze strategie leverde Emmely van Mierlo in de eerste maand al twee opdrachtaanvragen van grote woningcorporaties op.

SEO blog

Elke periode kiezen we één thema met een zeer specifieke doelgroep. Hier passen we alle berichtgeving op aan. Zo spitsten we ons ooit toe op alleen woningcorporaties. Het socialmediaplan, SEO blog en het referentieverhaal vertelden gezamenlijk hoe Emmely van Mierlo te werk gaat, hoe het maken van een beeldenbank werkt, wat de voordelen van een beeldenbank zijn en waarom bedrijven het beste aankloppen bij een professionele fotograaf.

De voordelen van content marketing

  • Waardevolle content vergoot jouw zichtbaarheid
  • Professionele communicatie straalt deskundigheid uit
  • Focus je op specifieke klanten. Zij weten wat jij biedt doordat je hen informeert
  • Meer interactie zorgt voor een betere klantrelatie

Referentieverhalen

In de toekomst wil Emmely haar contentmarketingstrategie graag uitbreiden met referentieverhalen. Wij interviewen de klant namelijk over wat hij vindt van jouw bedrijf en maken daar een mooi lopend verhaal van. Daarmee sla je twee vliegen in een klap: je laat de klant aan het woord en je werkt aan jouw online domein.

Geef jouw content marketing een boost

Schakel ons in voor een complete socialmediastrategie.