Naamsbekendheid vergroten via internet

Door middel van informatieve blogs kan MZ Services haar naamsbekendheid vergroten via het internet en blijft ze op de radar van de doelgroep. Door Lotje Getikt schrijft diverse inhoudelijke artikelen voor deze partij.

Naamsbekendheid vergroten via internet

Etaleer jouw expertise

MZ Services begeleidt ondernemingsraden in het publieke domein bij vraagstukken waar zij tegenaan lopen. De onderwerpen waar het bedrijf zich mee bezig houdt zijn dikwijls complex en doorspekt van vakjargon. Door Lotje Getikt schrijft maandelijks vlotte, inhoudelijke blogs voor MZ Services. Deze artikelen worden niet alleen op hun website en social media gedeeld, maar ook verspreid via een tweewekelijkse nieuwsbrief. Zo blijft de doelgroep constant op de hoogte en kunnen zij hun naamsbekendheid vergroten via internet.

Inhoudelijke blogs voor de OR door MZ Services

Naamsbekendheid vergroten via internet

Waar je het vroeger wellicht alleen moest hebben van mond-tot-mondreclame, is het internet tegenwoordig een onmisbaar middel om onder de aandacht te blijven. Door slimme zoekwoorden in de teksten te verwerken, scoren de pagina’s op onderwerpen waar de doelgroep tegenaan loopt. Voor MZ Services kunnen dit keywords zijn als ‘serious game’, ‘de relatie tussen de ondernemingsraad en het bestuur’ of ‘financiële training voor de or’. Door jouw database met blogberichten steeds verder uit te breiden en de berichten slim te verspreiden, kun je gemakkelijk jouw naamsbekendheid vergroten via internet.

Creëer betrokkenheid

Met een kwalitatieve blog zet je jouw bedrijf niet alleen op de kaart, maar enthousiasmeer je ook jouw achterban. Interessante blogs lokken discussies uit en jouw blogomgeving wordt zo een podium voor meningen en ideeën. Hoe meer mensen op jouw artikelen reageren, hoe meer online zichtbaarheid jij genereert. De ideale manier om te zorgen voor betrokkenheid bij bestaande klanten en een gratis advertentieplatform om nieuwe clientèle te genereren.

Waar wacht je nog op?

Grijp deze kans om jouw naamsbekendheid te vergroten via het internet. Door Lotje Getikt schrijft voor een zeer diverse groep klanten en weet jouw business altijd om te zetten in creatieve blogs.