Skip to main content

Website bijhouden

Houd jouw website up-to-date

Heb je wel eens getraind om fit te worden? Dan weet je dat een goede conditie inzakt zodra je minder beweegt. Zonde van de moeite. Voor een website is het niet anders. Houd jouw content daarom doorlopend up-to-date. Dat staat verzorgd en zo blijf je relevant. Maar dat kost tijd. Die heb jij niet. En schrijven is niet jouw vak. Door Lotje Getikt helpt met strategische teksten.

Werkwijze

Stijg op als een raket

Jij wilt het komende jaar graag meer aandacht voor de evenementen die je organiseert. Of je opnieuw positioneren. Contentmarketing is een duurzame investering. Toegegeven: het vereist wat doorzettingsvermogen en geduld, maar op de lange termijn pluk je er de vruchten van. Geef ons een onderwerp en wij maken er een contentraket van. Zo schiet jouw zichtbaarheid omhoog. En wordt je website bijhouden een makkie.

Zonder training word je geen astronaut

Een ruimtevlucht maak je natuurlijk niet zonder voorbereiding. Daarom maken we eerst een contentplan op maat. We brengen tijdens een kick-off in kaart welke planeten, sterren en kometen in jouw heelal horen. We zijn benieuwd naar wie jij bent, wie jouw doelgroep is en wat jouw doelen zijn. Alleen zo komen we tot een strategie die echt bij jou past.

Vertel ons alles

Hebben we een plan? Dan kunnen we inhoudelijk aan de slag. Niemand weet meer over de visie van het bedrijf dan jij. Voor het vernieuwen van de content hebben we jou dus nodig. Vaak kunnen we met één interview weer lichtjaren vooruit. Weet je niet zo goed wat je wilt vertellen? Geen paniek. Wij ontdekken altijd een mooi verhaal.

Jouw content staat nooit meer stil

Dat het regelmatig updaten van jouw website belangrijk is, hoeven we jou niet meer te vertellen. Alleen wie heeft de tijd? Nou, wij dus. Door Lotje Getikt houdt een vinger aan de pols en verzorgt een continue stroom aan teksten. We werken vooruit, denken creatief met je mee, geven gevraagd en ongevraagd advies en houden ons strak aan de planning.

Onze producten

Wat mogen we voor jou tikken? Laat je inspireren.

Webteksten

Overtuig lezers van jouw boodschap met pakkende webteksten.
Lees meer ›

Producten DLG Blogs

Blogs

Blijf up-to-date en toon jouw expertise met nieuwe content.
Lees meer ›

Producten DLG B1 teksten

B1 teksten

Versimpel jouw boodschap met duidelijke taal op B1-niveau.
Lees meer ›

Producten DLG Referenties

Referenties

Laat een ander vertellen waarom jij fantastisch bent.
Lees meer ›

Producten DLG Offline content

Offline content

Vertel jouw verhaal met een flyer, magazine of jaarverslag.
Lees meer ›

Producten DLG Naslagwerken

Naslagwerken

Toon expertise met een e-book, longread of whitepaper.
Lees meer ›

Producten DLG Advertorials

Advertorials

Maak reclame met een inhoudelijk artikel op een website.
Lees meer ›

Producten DLG Mailings

Mailings

Verstuur een nieuwsbrief of mailflow en blijf in beeld.
Lees meer ›

“We denken niet in hokjes, maar lopen liever buiten de gebaande paden. We wisselen jouw maandelijkse content af met e-books, longcopy's, infographics en socialmediaberichten voor een campagne. Zo passen we ons moeiteloos aan jouw wensen en actualiteiten aan.”

Maartje BeekStrategisch accountmanager

B1-teksten

Zorg dat iedereen je begrijpt

Majoreren, abdominaal, stenose. Collega’s begrijpen vast meteen wat je bedoelt. Klanten niet. Maar 15 procent van de Nederlanders beheerst taalniveau C1. Toch wordt 75 procent van de teksten in dit moeilijke taalniveau aangeboden. Wat jij nodig hebt, zijn B1-teksten, oftewel makkelijke taal. Daarvoor heb je ons. Wij tikken teksten in de juiste taal. Zo bereik je iedereen.

Vernieuwen

Met nieuwe webteksten schiet jij als een raket vooruit

Over ons

Ontmoet het team van Door Lotje Getikt