Tekstbureau Door Lotje Getikt zoekt een commerciële tekstschrijver

Geplaatst op 28 december 2019 door Charlotte Backx.

Over Door Lotje Getikt

Jongleren met pen, computer, telefoon en tijd: dat is werken bij Door Lotje Getikt. Wij helpen (middel)grote bedrijven en reclame- en marketingbureaus met SEO, conversiegerichte en mobielvriendelijke teksten. We bellen en typen, interviewen en typen, drinken koffie en typen en dat gaat de hele dag door. Maandelijks help jij zo’n 14 opdrachtgevers binnen jouw portfolio aan een betere online zichtbaarheid. Dat harde werken combineren we overigens wel met flinke lachsalvo’s en we kletsen regelmatig tijdens een borrel bij over andere dingen dan werk.

 

Tekstbureau Door Lotje Getikt zoekt een commerciële tekstschrijver

Wij bieden

  • Veel ruimte voor eigen ideeën, input en initiatief
  • Een tof kantoor in het centrum van Tilburg
  • Flexibiliteit. Zowel over de indeling van jouw werkdag als werktijden
  • Veel eigen verantwoordelijkheid
  • Een eigen portfolio met afwisselende opdrachtgevers

Jij bent

Jij bent zelfstandig, kampioen in het maken van to-do-lists en weet dat deadlines heilig zijn. Heb je om 10.00 uur een telefonische afspraak gepland dan zit je vooraf al klaar met een schoon vel digitaal papier op je scherm. Door jouw humor en social skills zijn interviews meer gezellige, informatieve gesprekken. Je hebt geen moeite om de leiding te nemen en je durft te adviseren. Een tevreden opdrachtgever is uiteraard het allerbelangrijkste, maar dat betekent niet dat je ‘ja en amen’ zegt. Het is juist jouw taak om opdrachtgevers mee te nemen in onze visie.

Elke opdracht is anders. Dat is de uitdaging. Als one-man band switch jij moeiteloos tussen verschillende tone of voices voor uiteenlopende opdrachtgevers. Er is geen onderwerp waar jij niet mee uit de voeten kan. Je kent de eisen voor online copy en verwerkt input commercieel in een goedlopende tekst. Of dat nu 1 socialmediabericht is of een contenthub met 30 longcopy’s. Jouw creativiteit kent geen grenzen en uiteraard lever je elke tekst in foutloos Nederlands op.

Niet onbelangrijk

  • Het gaat om een baan van minimaal 32 uur
  • Je werkt op ons kantoor in Tilburg
  • Je ontvangt een passend salaris
  • Je hebt kennis van online content (SEO)
  • Schrijven is jouw tweede natuur

Solliciteer direct

Mail jouw cv en een beknopte motivatie in maximaal 200 woorden voor 24 januari naar charlotte@doorlotje.nl. Een andere creatieve manier van presenteren mag natuurlijk ook. Voor meer informatie over de vacature bel je naar 013 302 90 09.