Make Marketing Magic

Geplaatst op 17 oktober 2014 door Charlotte Backx.

Magisch nieuws! Make Marketing Magic en Door Lotje Getikt gaan een samenwerking aan. De teksten die Lotje mag leveren worden toverachtig, SEO-proof en natuurlijk doelgericht geschreven. Dat worden mooie verhalen zoals online marketing anno 2014 hoort.

Make Marketing Magic

Door Lotje Getikt en Make Marketing Magic zijn een toverachtige samenwerking aangegaan. Als journalist neemt Lotje interviews af en schrijft ze korte en zeer krachtige SEO blogs die verwonderen.

Wat doet Make Marketing Magic

Make Marketing Magic gelooft er net als Door Lotje Getikt in dat je nieuwe klanten bereikt en meer business uit bestaande klanten haalt als je ruis rondom jouw merk creëert. Wanneer je on top of mind bent bij de doelgroep denken ze aan jou wanneer op het moment dat ze jouw product of dienst nodig hebben. Of sterker nog: je maakt ze bewust van het feit dat ze jou nodig hebben nog voordat ze hier zelf van op de hoogte waren.

Wat Door Lotje Getikt voor Make Marketing Magic doet

Wij schrijven naar aanleiding van een interview met de MKB’er een kort blog. Deze komt op de website te staan waardoor de actualiteit van de website hoog blijft. Daarnaast worden ze met een begeleidende tekst gestuurd naar het e-mailbestand van de klant. Zo blijven zij op de hoogte en gaan ze als het goed is naar de website.