Door Lotje Getikt heeft een nieuwe website

Geplaatst op 17 juli 2014 door 2manydots.

Eindelijk is het zover: Lotje heeft een nieuwe website

Door Lotje Getikt heeft een nieuwe website

Als gecertificeerd SEO tekstbureau is het belangrijk zelf ook goed gevonden te worden in de online zoekmachines. Lotjes partner 2manydots is een internetbureau dat gespecialiseerd is in WordPress websites die wat betreft SEO techniek uitstekend in elkaar zitten. Zij maakten deze nieuwe website voor Lotje. Bekijk meer websites van 2manydots.

Wat je vindt op mijn nieuwe website

Je leest hier werk van mij onder oplossingen. Ik schrijf voornamelijk commerciële online communicatie voor diverse bedrijven. Het gaat dan om webteksten, blogs, whitepapers en digitale nieuwsbrieven. Vaak vloeit hieruit ook leuke offline communicatie voor deze opdrachtgevers. Zo creëer ik magazines voor bijvoorbeeld bedrijfsjubilea en maak ik folders, brochures, posters, leaflets en andere uitingen. Hiervoor werk ik regelmatig samen met ontwerpster Lieke Bogaert.

Nog veel meer

Naast het schrijven van teksten verzorg ik ook workshops en help ik met de inzet van online communicatiemiddelen zoals de inzet van social media. Je kunt voor veel bij mij terecht. Kijk maar onder diensten. Wil je meer weten over online communicatie of zelf aan de slag met SEO? Doe dan inspiratie op bij mijn blogs. Ga op ontdekkingsreis en als wij je ergens mee kunnen helpen, dan zijn we hier te vinden.