Gemeente Tilburg won met Door Lotje Getikt tekst

Geplaatst op 24 september 2014 door Charlotte Backx.

De Gemeente Tilburg won de titel Sportgemeente van het Jaar 2014. De gemeente vroeg Door Lotje Getikt hiervoor een presentatietekst te schrijven.

Gemeente Tilburg won met Door Lotje Getikt tekst

De Gemeente Tilburg is terecht genomineerd als Sportgemeente van het Jaar 2014. De faciliteiten die de gemeente biedt en de samenwerking met scholen en verenigingen zorgen ervoor dat iedere inwoner in Tilburg zou kunnen sporten. Om de sportieve prestaties bondig op papier te zetten werd Tekstbureau Door Lotje Getikt gevraagd een presentatietekst te schrijven. Lees hieronder de inleiding van het artikel van 1600 lovende woorden.

Gemeente Tilburg Talentenstad: sterk in Sport én Onderwijs

Tilburg biedt talenten in de volle breedte de ruimte om zich te ontwikkelen. Zowel op cultureel als sportief gebied. Niet als topsportstad, maar als talentontwikkelaar voor een brede doelgroep waardoor sport onlosmakelijk verbonden is met het onderwijs. Tilburg maakte jaren geleden al de beleidskeuze zich volledig in te zetten op het versterken van de relatie tussen sport en onderwijs wat nu resulteert in gezonde inwoners die positief in het leven staan, uitmuntende vakleerkrachten gymnastiek en enthousiaste leerlingen en studenten. De beleidsmaatregel zorgt ervoor dat in 2014, sport en onderwijs op een unieke manier door diverse activiteiten met elkaar verbonden zijn.