Gelukkig nieuwjaar!

Geplaatst op 29 december 2014 door Charlotte Backx.

In 2014 heb ik het aantal kopjes koffie niet geteld, maar ga maar uit van vijf koppen per werkdag. Wel weet ik zeker twee keer met Lieke Bogaert te zijn veranderd van kantoor en ook privé ben ik verhuisd waarbij een fijn thuiskantoor is ingericht. Ik heb het afgelopen jaar voor 27 verschillende opdrachtgevers gewerkt, waarbij de oudste klant al vier jaar tevreden is over mijn diensten. Er kwamen een boel nieuwe opdrachtgevers bij waaronder de Gemeente Tilburg, Make Marketing Magic en het Portugese Phileas Fogg Theater Company.

Gelukkig nieuwjaar!

Begin van het jaar haalde ik mijn certificaat als SEO tekstschrijver. Ik schreef het afgelopen jaar dan ook voornamelijk voor online doeleinden zoals SEO teksten voor nieuwe websites, digitale nieuwsbrieven en voor 8 klanten (twee-)wekelijkse SEO blogs. Met evenveel plezier schreef ik ook het offline portfoliomagazine voor Bloom Wedding en de tekstuele presentatie voor het Sportbedrijf waarmee Tilburg Sportgemeente van het Jaar werd. Door Lotje Getikt stond eind 2014 al drie jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de nieuwe website is sinds september live. In die tijd heb ik al negen blogs geschreven die voornamelijk tips geven over online communicatie.

Op naar 2015

Ik hoop dat 2015 in het teken staat van groei en dat ik evenveel plezier aan mijn werk beleef als het afgelopen jaar. Ik ben van plan me opnieuw in te schrijven voor een cursus die me helpt mijn opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en wil naast wekelijks bloggen ook een nieuwsbrief verzenden naar iedereen die daarin geïnteresseerd is. Ik hoop jullie allemaal in 2015 nog vaak te zien en te kunnen helpen.

Ik wens iedereen een fantastisch, inspirerend en succesvol 2015 !