// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Maartje Beek

Nu Maartje groot is, is zij astronaut

Jij bent een ster, maar daar zijn er velen van. Hoe zorg je ervoor dat je het helderst schittert aan de hemel? Ik ben de Neil Armstrong van jouw contentstrategie. Ik haal energie uit het behalen van successen. Uit het realiseren van jouw gestelde doelen. Samen ontdekken wij de mogelijkheden in het heelal. Zo transformeer jij van ster naar een supernova.

DLG wink mint

“Ik vertel je of de whitepaper die je in gedachte hebt niet beter een gedrukt inspiratiemagazine kan worden. Of dat het slimmer is om een contentraket af te vuren in plaats van maandelijkse blogs. Ik adviseer zodat je niet met hagel, maar raak schiet.”

Maartje BeekStrategisch accountmanager en adviseur

Contentraket

Raket ontwerpen

Het liefst zit ik vroeg aan de ontwerptafel, waar de raket gebouwd wordt. Dat is dé plek waar jouw doelen worden vertaald naar een strategie. En die bepaal ik met jou. Ik zie jouw doelen als de zon: alle content moet daar als planeten omheen draaien. Met onderbouwd advies ontwerpen wij samen een strategie die jouw doelen nastreven.

Wanneer wij het heelal ontdekken, is het ook belangrijk om weer even te landen. Tijdens periodieke evaluatiemomenten kijken wij terug op onze samenwerking. Waar staan we nu? Zitten we goed op weg? Moeten we bijsturen? Is er meer kerosine nodig? Zo blijven we scherp.

Houd je content relevant voor het algoritme van Google

Strategisch accountmanager

“Laten we even bellen”

Ik wil altijd een stapje voor zijn. Daarom gaat de telefoon bij jou regelmatig over. Ik houd de vinger aan de pols en vertel over de voortgang, nog voordat je eraan dacht. Bellen is voor mij ook dé manier om dichtbij de opdrachtgevers te staan. Door nauw contact weet ik beter wat er speelt en ontdek ik kansen binnen jouw bedrijf.

Strategie

Even landen

Hoor ik bijvoorbeeld dat je moeite hebt met het aantrekken van nieuw personeel? Laten we dan de focussen verleggen naar arbeidsmarktcommunicatie . Vertel je me vaak dat een bepaald onderwerp een hot item is binnen de doelgroep? Dan zorgen we samen voor een strategie die zich daarop focust. De afgevuurde raket kan namelijk best van baan wisselen. Daar springen wij flexibel mee om.

Bellen doe ik graag. Een raket afschieten nog liever. Plan een moment in mijn agenda in en vertel me vrijblijvend over jouw bedrijf en doelen.

Dit Lotje:

vraagt zichzelf altijd of hoe iets nog beter en creatiever kan;

brainstormt het liefst op een A3 met 26 kleurtjes;

brengt haar enthousiasme over jouw bedrijf over met een stem die zelfs op de maan nog te horen is.