Lotte van Erp

Nu Lotte groot is, is zij ontdekkingsreiziger

Als jij pas net start met krachtige communicatie, gaat er een wondere wereld voor je open. Ik neem je mee op pad. Samen gaan wij op expeditie, dwars door het content-inent. Voordat het zo ver is, diepzeeduik ik in jouw bedrijf. Daar neem ik alle tijd voor. We praten, ik stel vragen en pas wanneer ik jouw bedrijf tot in de vezels ken, trek ik de wandelschoenen aan om aan onze tocht te beginnen.

DLG wink mint

“Ik zie mijn tijd voor opdrachtgevers als een investering. Wanneer ik de USP’s, diensten en doelgroep goed in de vingers heb, zie ik sneller de mogelijke routes die we samen kunnen uitstippelen. Zo komt mijn adviserende rol het best tot zijn recht.”

Lotte van ErpTekstschrijver en adviseur

Anders denken

Buiten het gebaande pad

Een vakantie waarvan de planning iedere minuut al vaststaat, daar wordt niemand gelukkig van. Ik stel me daarom flexibel op. Wanneer jij verzoeken hebt, hoor ik het graag. Andersom vind ik dat ook prettig werken: wanneer jij gebaande paden hebt, stap ik daar wel eens buiten.

Ik pionier namelijk graag als out-of-the-box-denker. Ik houd van de vrijheid om mijn creatieve geest los te laten. Een normaal blog? Dat is passé. Laten we daar maar gauw een drieluik, Q&A of zelfs een contentraket van maken. Zeg nu zelf: jij gaat toch ook niet eeuwen na Columbus Amerika nog een keer ontdekken?

Lotte van Erp
Duidelijk communiceren begint met de belangrijkste boodschap voorop zetten.

Social media

Schiet content de wijde wereld in

Een blog, referentieverhaal of longcopy die jouw doelgroep omverblaast, is wat jij van mij krijgt. Je hebt er alleen niets aan als je het op de website laat verstoffen. Gooi jouw content de wijde wereld in met social media. Ook die trektocht onderneem ik graag met jou. Ik vertaal producten en diensten naar communicatiestrategieën waarmee jij een effectief marketingkanon afvuurt.

Dit Lotje:

Bijt zich vast in onderwerpen om die vervolgens nooit meer los te laten.

Schijnt graag haar kritische blik op teksten, zowel van collega’s als die van jou.

Krijgt wekelijks 256 redenen te horen om van Den Bosch naar het mooie Tilburg te verhuizen.