Skip to main content

Inge Fransen

Nu Inge groot is, is zij goudzoeker

Jouw dienst, product of oplossing is goud waard. Maar niemand weet dat. Daarom zoek jij een avonturier. Een goudzoeker die jouw schatten oprakelt en tentoonstelt. Sterke teksten zijn mijn gereedschap om dat doel te bereiken. Ik tik creatieve, pakkende content waar de doelgroep om staat te springen. Zo laten wij de contactverzoeken en offerte-aanvragen binnenstromen.

DLG wink mint

“Zoals het een echte goudzoeker betaamt, durf ik ieder vraagstuk aan. Meer online bezoekers? Meer offerte-aanvragen? Meer naamsbekendheid? Ik kan niet wachten om een strategisch plan te vormen.”

Inge FransenTekstschrijver en adviseur

Kick-off

Graven en spitten

Tijdens interviews blijven we niet aan de oppervlakte, maar graaf ik steeds dieper naar de kern. Zo spit ik door, totdat ik zicht heb op het fonkelende goud: van jouw bedrijfsdoelen en de USP’s tot aan de tone of voice en de schoenmaat van jouw doelgroep.

Denk overigens niet dat dit voelt als een gloeiendheet vragenvuur. Hoewel ik journalistiek heb gestudeerd, is het interview gemoedelijk. Het contact is warm. Alsof je met de buurvrouw aan het babbelen bent over jouw bedrijf. Maar dan wel een die tussendoor professioneel advies geeft en er alles aan doet om je verder te helpen. Zo’n buur wil iedereen wel, toch?

DLG Door Lotje Getikt

Orde en structuur

Voorbereid goud zoeken

Ik pak niet de schop en ga als een wilde aan de slag. Liever bereid ik alles goed voor en stem ik het plan met jou af. Ik ben duidelijk in mijn communicatie. En overzichtelijk in de contentplanning. Daardoor weet jij altijd hoe het ervoor staat. Wijken we van het plan af? Zoals een interviewkandidaat die onverhoopt de afspraak afzegt. Luttele seconden later ben jij al op de hoogte via een belletje of mail.

Dit Lotje:

Wordt extatisch van persoonlijke interviews.

Filtert met haar zeef het goud uit wetenschappelijke onderzoeken.

Viert kerst het liefst het hele jaar door.