// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Eva de Graaff

Nu Eva groot is, is zij Tour de France-winnaar

De racefiets staat klaar, de bidon is gevuld en de race voor de beste content kan beginnen. Maar hoe kom je als winnaar uit de bus? Met mij in je team. Ik vertaal jouw strategie naar teksten met lef. Samen fietsen wij af op winst en nemen we de gele trui mee naar huis.

DLG wink mint

“Het liefst teken ik als ghostwriter persoonlijke verhalen, visies en meningen op. Vertel me wat jij wilt zeggen en ik vertaal het naar krachtige copy.”

Eva de GraaffTekstschrijver en adviseur

Schrijversmarathon

Ben jij mijn nieuwe sponsor?

Ik ben een schrijvende Mathieu van der Poel. Met mijn hyperfocus tik ik hoge snelheden aan en fiets ik door marathonopdrachten heen alsof ik een afdaling maak. Belangrijkste voorwaarde is dat ik de tone of voice, inhoud en bedrijfsdoelen goed ken. Zo bewaak ik de kwaliteit van de content tijdens onze langdurige samenwerking.  

Doordat ik mijzelf uitdaag, blijf ik jou verrassen. Dat doe ik door iedere dag weer iets nieuws te doen. Door mezelf onder te dompelen in nieuwe branches en doelgroepen. En door continu te variëren in content en invalshoeken. Ook draag ik vele sponsoren op mijn wielrenshirt, omdat ik voor verschillende opdrachtgevers in diverse branches werk. 

Dat had je zelf nooit bedacht

Gedurfde content

Ik wil dat je jezelf in een verhaal herkent, maar dat het tegelijkertijd verrast. Ik voeg net dat ene sausje toe, een vleugje creativiteit, gebruik woordspelingen of geef advies waarmee jij echt geholpen bent. Zo ontvang je altijd iets waarvan je denkt: dat had ik zelf nooit bedacht.  

Dit Lotje:

heeft snel feeling met jouw opdracht;

wordt extatisch als ze voor een fietsmerk mag schrijven (Gazelle, lees je mee?); 

is creatief met lijntekeningen en runt haar eigen mini-onderneming.