Elise den Hertog

Nu Elise groot is, is ze romanschrijver

Soms lees je drie bladzijdes van een boek en weet je het zeker: dit lees ik in één adem uit. En ik bestel meteen deel 2 en 3 van de trilogie. Met online content kun jij hetzelfde bereiken: de lezer laten smachten naar meer. Ik ben de auteur van jouw teksten en strategie. Samen bepalen wij hoofdstukken, verhaallijn, plots en twists. Zo blazen wij jouw doelgroep omver.

DLG wink mint

“In begrijpelijke taal schrijven betekent niet dat het een kinderboek met een hoog Jip-en-Janneke-gehalte wordt. Met de juiste technieken voelt B1-niveau volwassen aan.”

Elise den HertogTekstschrijver en adviseur

Advies

Concepten bedenken

Wanneer jij mij een hoofdstuk voorleest, zie ik het hele verhaal. Mijn gedachtenmolen begint meteen te draaien. Ik durf groots te denken en je daarvan op de hoogte te brengen. Maar zie mij niet alleen als externe adviseur. Ik ben onderdeel van jouw team. Ik zet mij in voor jouw doelen, alsof het mijn eigen zijn. Samen schrijven we de bestseller.

Maar genoeg over mij. Liever heb ik het over jou. Over jouw product of dienst. Jij bent de hoofdpersoon in mijn verhaal. Om best-selling content te schrijven, moeten we eerst kennismaken. Waar staat jouw bedrijf voor? Wat zijn jouw doelen? Je dromen? Je verwachtingen? Pas als dat voor mij helder is, kan ik een verhaallijn uitschrijven.

Elise den Hertog
DLG Door Lotje Getikt

B1-teksten

Lekker leesbaar

Niet iedereen leest lekker een roman weg. Er zijn ontzettend veel mensen die moeilijke woorden en beeldspraak niet begrijpen. Voor hen schrijf ik op B1-niveau. Zodat jouw boodschap ook laaggeletterden bereikt. En zeg nu eerlijk: jij bladert toch ook veel liever door een gemakkelijk leesbare thriller dan een literair boek zoals Ulysses?

Referentieverhaal

Een vijfsterren recensie

Jouw content verkoopt nog beter met goede recensies. Daarom zet ik graag referentieverhalen in waarbij jouw tevreden klanten vertellen over hun ervaringen. Wat ik op papier zet, voelt niet als een commercieel boek. Ik vertaal de emotie op zo’n manier, dat de lezer in het verhaal wordt gezogen. Het is eerlijk. Het voelt vertrouwd. Dus? Gaan we vandaag beginnen met jouw oeuvre?

Dit Lotje:

Praat je nooit naar de mond en geeft ongevraagd advies.

Zet haar toetsenbord dolgraag in voor human interest verhalen.

Houdt met haar groene vingers de 235 planten op ’t kantoor levend.