// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Krachtige socialmediacontent

Door Lotje Gepost

Gebruik de volle potentie van social media om jouw merk krachtig te positioneren. Beperk je niet alleen tot jouw bedrijfskanalen, maar benut ook die van jouw collega’s. Want iedere medewerker die enthousiast over jouw bedrijf post, is een extra kanaal om jouw doelgroep te bereiken. Met de sterke socialmediacontent en het socialplatform van Door Lotje Getikt wordt jouw merk online maximaal zichtbaar.

DLG wink mint

“Medewerkers zijn jouw grootste ambassadeurs. Zet hun socialmediakanalen daarom slim in.”

Charlotte BackxSEO-specialist en adviseur

Door Lotje Gepost

Onze werkwijze

Wij houden ieder kwartaal een redactievergadering waarin we samen de socialmediastrategie bepalen. Wij schrijven killercontent voor jouw socials. Die sturen we in via het socialplatform waardoor jouw socialmediabeheerder ontvangt ze direct op het dashboard. Jij voegt een design toe en plant de berichten in. Een kind kan de was doen.

Maartje Beek

Zo werkt Door Lotje Gepost

1

Benoem een socialmediabeheerder
2

Download allemaal de app zodat iedereen suggesties kan insturen naar de socialmediabeheerder
3

Selecteer meerdere merkambassadeurs binnen je bedrijf. Zij delen posts op hun privéaccount, zoals LinkedIn
4

Ontvang van ons regelmatig creatieve content direct in jouw eigen socialplatform
5

Merk binnen enkele weken al het positieve verschil in online zichtbaarheid, leadgeneratie en verkopen

Vermenigvuldig jouw bereik

Duik in een nieuwe oceaan

Net zo eenvoudig attendeer je collega’s erop dat zij een social mogen posten. Zij ontvangen een kant-en-klaar bericht en delen dat met één druk op de knop op hun eigen kanalen. Zo bereik je hun netwerk. En dat van hún netwerk: een compleet nieuwe oceaan met vissen die jouw bedrijf nog niet kennen. Content krijgt daardoor een grotere online boost. Daardoor wordt jouw online zichtbaarheid automatisch vergroot.

Val op met

Authentieke content

Zet de kracht van authentieke content maximaal in. Medewerkers hebben met het socialplatform de mogelijkheid om zelf suggesties in te sturen. Alles wat zij op de werkvloer meemaken, sturen ze in. Jij maakt (of wij maken) of daarvan een pakkende post die je op de bedrijfskanalen plaatst. Met deze authentieke, persoonlijke content positioneer je jouw merk nóg krachtiger.

Onze persoonlijkheid

Leer ons kennen

DLG Functioneel-kritisch

Functioneel kritisch
Wij gaan niet klakkeloos aan de slag, maar denken na over hoe jij jouw doel het beste bereikt. Zien we hoe het beter kan? Dan delen we dat altijd met je.

DLG Fris

Fris
Jouw unieke toegevoegde waarde vertalen wij in creatieve teksten met aansprekende voorbeelden. Clichés zijn verboden.

DLG Doelgroepgericht

Doelgroepgericht
Iemand die een vakantie boekt, wil anders worden aangesproken dan iemand die een uitvaart regelt. Bij het schrijven van webteksten spreken we jouw doelgroep optimaal aan.

DLG Zelfstandig

Zelfstandig
Jij wilt goede content, maar hebt weinig tijd. Wij begrijpen dat. Wij schakelen daarom volledig zelfstandig en houden je overal van op de hoogte.

In de startblokken

Let's get social

We leveren een constante stroom aan socialmediacontent en boosten de kanalen van jouw bedrijf en medewerkers. We verrassen met invalshoeken, houden onze ogen en oren open voor actualiteiten en bieden een creatieve mix. Ook enthousiasmeren wij medewerkers en zetten we alles in de startblokken om te vlammen.

Ready? GO!

Next steps

Zonder socialmediastrategie vuren we lukraak berichten af en behaal jij je marketingdoelstellingen nooit. Wij moeten daarom weten naar welke richting we onze pijlen wijzen. Wanneer er nog geen strategie is uitgestippeld, geven wij richting. We werken een plan uit waarmee je de doelstellingen haalt. We laten zien hoe je dat doet en wat je daarvoor nodig hebt. Denk aan een contentraket, socialmediatraining, of een stijlgids.

Posten maar

Aan de slag

Geef een zwengel aan jouw socialmediakanalen.