SEO Schrijver

Beter geschreven, beter gevonden

In een groeiende digitale wereld is het internet het belangrijkste middel waarmee je (potentiële) klanten bereikt. Solide SEO webteksten zijn essentieel om bovenin de zoekresultaten te belanden. En ben eens eerlijk: welke ondernemer heeft daar nou tijd voor? Een SEO schrijver helpt jou met vlotte content die beter gevonden wordt in zoekmachines. Wij zorgen dat je potentiële klanten bereikt die anders stilletjes voorbij de website waren gesurft.

SEO Schrijver

Een website die regelmatig ververst wordt met nieuwe, interessante content scoort op den duur beter dan een website die er al maanden stilletjes bijligt. Wie nieuws heeft, biedt automatisch een betere en actuelere informatiewaarde. Maar ja, wie heeft de tijd om iedere week leuke, interessante en goede SEO teksten te schrijven? Door Lotje Getikt stelt samen met jou doelen en een planning op en je hebt er geen omkijken meer naar. Laat Lotje je website SEO schrijven voor betere online zichtbaarheid.

SEO Schrijver voor het MKB

Op plek 567 word je van jouw leven niet gevonden. Verstoffen is voor niemand leuk. Maar pak je voor de twintigste keer hetzelfde boek van de plank om vervolgens steeds op de eerste pagina te concluderen dat je het een shitverhaal vindt dan is de schrijver ook niet echt lekker bezig. Om die reden moeten bedrijfsverhalen niet alleen vindbaar zijn maar ook aansluiten bij jouw bedrijf en de doelgroep. Zo toon je jouw onderscheidend vermogen en weet de bezoeker waarom hij geen andere keuze heeft dan jouw contactformulier in te vullen.