Content hub creëren

Steek boven iedereen uit

Zoveel sterren in de hemel en maar een paar kennen wij bij naam. Wees de zon voor jouw doelgroep en Google. En blink uit met een contenthub. Zo rijs jij uit tot ster in jouw vakgebied. En schitter je online.

DLG wink mint

“Dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote dit is een quote”

Dit is mijn naamDit is mijn functie

Expertise

Verspreid jouw kennis

Dat jij expertise hebt, weet Google niet. Maar in zijn verdediging: het is lastig te bespeuren wie de specialist is met zo’n overkill aan content in de zoekmachine. Met een content hub creëer je structuur. Vertel je Google dat jij kennis hebt. Dat jouw doelgroep met al hun vragen bij jou moeten zijn. Zo word je autoriteit in de zoekmachine. 

Een greep uit onze blog projecten

Contentboost

Verbind jouw sterrenstelsel

Zoals de aarde om de zon roteert, draait een content hub om de pillar page. Het is de spil van jouw website. Een sterk inhoudelijke longread die als kapstok voor jouw webpagina’s dient. Daarnaartoe linkt alle content. En content, daar moet je veel van hebben. Want als jij Google tientallen keren aangeeft dat jouw pillar page the place to be is, gelooft de zoekmachine je.  

Onze persoonlijkheid

Leer ons kennen

DLG Functioneel-kritisch

Functioneel kritisch
Wij gaan niet klakkeloos aan de slag, maar denken na over hoe jij jouw doel het beste bereikt. Zien we hoe het beter kan? Dan delen we dat altijd met je.

DLG Fris

Fris
Jouw unieke toegevoegde waarde vertalen wij in creatieve teksten met aansprekende voorbeelden. Clichés zijn verboden.

DLG Doelgroepgericht

Doelgroepgericht
Iemand die een vakantie boekt, wil anders worden aangesproken dan iemand die een uitvaart regelt. Bij het schrijven van webteksten spreken we jouw doelgroep optimaal aan.

DLG Zelfstandig

Zelfstandig
Jij wilt goede content, maar hebt weinig tijd. Wij begrijpen dat. Wij schakelen daarom volledig zelfstandig en houden je overal van op de hoogte.

Uniek

Keer op keer

Google geeft je allang geen klopje op de schouder meer wanneer je simpelweg veel content plaatst. Nee. Het draait om inhoud. Unieke invalshoeken. Informatie die jouw doelgroep dient. Plaats daarom waardevolle content, hoeveel je ook creëert. Met creativiteit zijn honderden blogs uniek. Lastig? Voor ons niet. We laten jouw expertise spreken in talloze longreads. zonder dat het saai wordt. En behouden we de cohesie tussen alles. 

Contentraket

Opstijgen met concurrerende zoekwoorden

Als jouw doelgroep online zoekt naar ‘communicatiebureau’, ‘financial lease’ of ‘website maken’, dan wil jij er bovenuit springen. Maar de concurrentie op zulke zoektermen is moordend. Vind de oplossing niet in tijdelijke advertenties, maar in een duurzame content hub. Online teksten behouden immers hun kracht. En met de structuur die jouw content hub creëert, steek jij er straks bovenuit. 

Vernieuwen

Ga voor frisse webteksten (nog een regel)

Bijhouden

Jouw content staat nooit meer stil