// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Charlotte Backx

Nu Charlotte groot is, is ze uitvinder

De uitvinding van de eeuw is de potentie die de online wereld ons biedt. Maar welke van de 7384394 mogelijkheden past bij jou? Als Edison laat ik je het licht zien. Dat doe ik door anders te denken. Door ervoor te zorgen dat wat jij investeert, rendeert. Laten we daarom uitvinden hoe we jouw doel vertalen naar een duurzame oplossing.

DLG wink mint

“Als we bij Expeditie Robinson de opdracht krijgen om een vlot te bouwen, kunnen we binnen een kwartier te water en werkten we als een team. Ik haal mijn energie uit het oplossen van uitdagingen. Het liefst draag ik er veertien in drie seconden aan.”

Charlotte BackxEigenaar en adviseur

Samen sterker

Noem me de Willy Wortel van communicatie

Als uitvinder zie ik het grotere geheel. Ik vind dat tekst niet op zichzelf staat, maar samenhangt met fotografie, design en techniek. Bij een strategisch advies van mijn hand is  aan alles gedacht. Ook aan het idee van een portal, webinar, SEA-campagne, gebruik van QR-codes of animaties.

Ik houd van de uitdaging die communicatie met zich meebrengt. Het vraagt om vindingrijkheid. Om een innoverende blik en doortastendheid. Om goede samenwerkingen met partners die onze uitvindingen tot leven brengen. En samenwerken: dat doe ik graag. Het liefst vanaf het eerste moment. Ik bedoel, wij zijn uitstekende uitvoerders. Maar als wij in het voortraject mee mogen denken, zijn wij op ons sterkst. Ik verras marketingbureaus graag met onze kennis en de manier waarop wij op hoog niveau meedenken, zoals over merkstrategieën en huisstijlen.

DLG Door Lotje Getikt

Bedien de doelgroep

Vind het communicatiepad uit

Ik maak mij sterk voor een duidelijk communicatiepad voor ieder bedrijf. Als jij iets van jouw doelgroep verwacht, moet je ook onderzoeken welke stappen zij hiervoor moeten zetten. Je moet de hobbels gladstrijken. Daar vind ik de juiste methode voor uit. Zo wordt iedere stap een aanvulling op de volgende. Zo wordt jouw doelgroep niet in het drijfzand meegetrokken, maar maken zij een prachtige wandeling richting een mooi product en eindeloze samenwerking.

Trainingen

Wat wil jij leren?

Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Na tien jaar aan ervaring als eigenaar van DLG vertel ik je precies  hoe goede content er voor jouw organisatie uitziet. Online én offline. Ik geef je het Eureka-moment in trainingen. Of plan een belafspraak met me. Binnen een half uur ben jij vijf maatwerk adviezen rijker.

Dit Lotje:

is het originele Lotje, maar tikt alleen nog adviezen op papier;

zet zich in als gastdocent en kritische assessor voor Fontys Hogeschool Journalistiek;

tref je nooit in het zwart, maar altijd in kleurrijke kledij.