// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Blogs laten schrijven

Sta nooit meer stil

Dat content werkt, is jou allang bekend. Toch behoort bloggen niet tot jouw prioriteiten. Jij hebt er - net als jouw collega’s - geen zin in en geen tijd voor. Maar een website zonder nieuwe content is als een auto die te lang stilstaat: het wordt steeds moeilijker om weer op te starten. Laat Door Lotje Getikt daarom jouw blogs schrijven.

DLG wink mint

“Wij schudden zo 15 blogonderwerpen uit onze mouw. Die ook nog eens relevant zijn voor jouw doelgroep en voorzien van SEO-elementen, conversiegerichte call-to-actions en socialberichten. We zorgen ervoor dat jouw website een geoliede machine blijft zodat leads blijven binnenstromen.”

Maartje BeekStrategisch accountmanager

Online snelweg

Laat de toeristische route achterwege

Rijd jij zonder kaart naar Rusland, dan neem je waarschijnlijk heel wat omwegen. Of strand je zelfs onderweg. Voor bloggen is het niet anders. Het is belangrijk om vooraf de juiste route uit te stippelen, zodat je weet hoe je op jouw eindbestemming komt. Laat ons daarom een doordacht contentplan maken. Dat biedt inspiratie, maar bovenal houvast. 

Maartje Beek

Een greep uit onze blogprojecten

14 december 2022 in Communicatieadvies

Zo vind je die nieuwe topcollega

We kunnen er niet omheen: er heerst op dit moment een arbeidskrapte.…
Read More
27 december 2021 in Door Lotje Getikt

Kerstsprintje: content aanleveren voor de feestdagen

Stagiaire Eva kwam op het kantoor alvast in de kerststemming met een…
Read More
21 augustus 2023 in Communicatieadvies

Genderneutraal schrijven: inclusief is de norm

Hè jij! Schrijf jij al inclusief? “Ja, want ik gebruik geen hij…
Read More
Charlotte Backx

Kennis delen

Raak de lezer met jouw verhaal

Blogs laten schrijven is meer dan strooien met kennis. Een goed verhaal speelt in op de vragen die jouw doelgroep heeft. Spreekt lezers aan in hun eigen taal. Werpt een frisse blik op een uitgekauwd onderwerp. Overtuigt (potentiële) klanten direct van jouw meerwaarde. Ben jij geen Hemingway of J.K. Rowling? Geen nood. Na een interview vertalen we jouw boodschap moeiteloos in een pakkende blog.

Onze persoonlijkheid

Leer ons kennen

DLG Functioneel-kritisch

Functioneel kritisch
Wij gaan niet klakkeloos aan de slag, maar denken na over hoe jij jouw doel het beste bereikt. Zien we hoe het beter kan? Dan delen we dat altijd met je.

DLG Fris

Fris
Jouw unieke toegevoegde waarde vertalen wij in creatieve teksten met aansprekende voorbeelden. Clichés zijn verboden.

DLG Doelgroepgericht

Doelgroepgericht
Iemand die een vakantie boekt, wil anders worden aangesproken dan iemand die een uitvaart regelt. Bij het schrijven van webteksten spreken we jouw doelgroep optimaal aan.

DLG Zelfstandig

Zelfstandig
Jij wilt goede content, maar hebt weinig tijd. Wij begrijpen dat. Wij schakelen daarom volledig zelfstandig en houden je overal van op de hoogte.

Doelgroepgericht

Tekst in de juiste taal

Wist je dat slechts 20 procent van alle online tekst wordt gelezen? Dat komt doordat lezers specifiek op zoek gaan naar het antwoord op hun vraag. Door Lotje Getikt onderzoekt daarom met jou wat jouw doelgroep wil en past zijn teksten daar volledig op aan. Van tone of voice tot invalshoek: alle elementen van het blog versterken jouw merk. 

Projectmanagement

Kijk nergens meer naar om

De e-mails stapelen zich op in jouw inbox en zelfs de hoekjes van jouw agenda zijn al volgekrabbeld Gelukkig hoef je naar jouw blogs niet meer om te kijken. Wij schrijven de artikelen niet alleen, maar plannen ook alle interviews. Vink die taak dus ook maar van jouw checklist af. In de contentplanning houden we alle voortgang realtime bij. Ben je meteen op de hoogte.

Vernieuwen

Met nieuwe webteksten schiet jij als een raket vooruit

Bijhouden

Jouw content staat nooit meer stil

Training

Schrijf SEO-proof

Met moeite pers jij er maandelijks een blog uit. Even snel wat op papier tikken en online zetten. That’s it. Maar Google heeft meer van je nodig. Jouw teksten moeten SEO-proof zijn. Gebruik daarom zoekwoorden in je tekst, meta title en description. Gaat het je duizelen? Geen zorgen. Tijdens de training SEO vertelt DLG je alles over hoe jouw product of dienst vindbaar wordt.