// https://bit.ly/41qd1Gc Skip to main content

Een kleurrijk mozaïekproject waaraan je met elkaar werkt, met als resultaat dat je er lekker op neerploft: dat is de mozaïekbank van Cristallo. Een uniek product dat unieke teksten verdient. We doken in de kleurrijke wereld van Mozaiekbank.nl en verrasten eigenaar Joost Robben met bonte teksten.  

Enthousiaste reacties

We hielpen Joost met teksten voor op zijn website Mozaiekbank.nl. “Voorheen schreef ik de teksten voor mijn andere webshops zelf. Maar dit keer wilde ik een tekstbureau inschakelen. Door Lotje Getikt schreef de teksten in de juiste tone of voice. Ze schreven foutloos en ik had er weinig op aan te merken. In no time stond mijn website vol met kleurrijke teksten. Nu heb ik een site waar ik echt trots op ben.”  

Behalve met webteksten hielpen we Joost ook met het opstellen van een aantal mailings. “Met de mailings heb ik direct al nieuwe klanten binnengehaald. Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het versturen van alle mails die het team van Door Lotje Getikt voor mij had gemaakt. Hierdoor heb ik verschillende aanvragen gehad waar ook snel bestellingen uit volgden. Direct en indirect, superblij mee!”  

Persoonlijke samenwerking

Binnen onze organisatie staat de samenwerking met de opdrachtgever hoog in het vaandel. “De kick-off met Maartje was lekker vlot en duidelijk. Ik kreeg uitleg over wat jullie doen en wat jullie mij te bieden hebben. Maartje luisterde goed naar mijn verhaal en had dit goed opgeschreven. Ik zag dat mijn ideeën en wensen goed terugkwamen in het eindresultaat.”  

“Op een schaal van 1 tot en met 10 geef ik Door Lotje Getikt het cijfer 9. Een tien geef ik eigenlijk nooit. Het totaalplaatje dat je bij Door Lotje Getikt krijgt is gewoon erg goed. Ik ben er heel tevreden mee.”

Joost Robben, eigenaar Mozaiekbank.nl

Joost vond de samenwerking fijn en prettig. “Bij Door Lotje Getikt gaan ze voor een persoonlijke aanpak. Je wordt gelijk behandeld en ze hebben geen mentaliteit van: wij zullen het weleens even vertellen. Het was echt een gemoedelijke samenwerking met hoor en wederhoor.”  

Ontvang ook unieke teksten voor op je website.